IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOK ZA SRBIJU: Političar i nekadašnji poslanik izvršio samoubistvo! (foto, video)

Političar, otac optužene za monstruozno ubistvo Majde Garović, nije umro prirodnom smrću, kako se do sada vjerovalo, već je izvršio samoubistvo…

BROGRAD: Srbija, Crna Hhonika, vijesti, utorak, 12.10.2021… 00.35… ŠOK ZA SRBIJU: Političar i nekadašnji poslanik izvršio samoubistvo! (foto, video)

Srpski političar izvršio SAMOUBISTVO: Zbog zločina ćerke Jelene presudio sebi u stanu u Beogradu…

Političar Saša Dujović (54), otac Jelene Špagović (27), optužene za monstruozno ubistvo Majde Garović (80), nije umro prirodnom smrću, kako se do sada vjerovalo, već je izvršio samoubistvo.

Kako piše Blic, ovo su rekli dobro obavješteni izvori koji su bliski istrazi.

Tvrdi se da je nekadašnji poslanik i predsjednik Udruženja ratnih vojnih invalida Srbije pucao sebi u glavu iz pištolja. Sve se, prema navodima, desilo u njegovom stanu u Beogradu.

“Dujovića je mrtvog u stanu pronašao njegov sin. Obdukcijom je utvrđeno da je u pitanju samoubistvo”, otkrio je izbor.

Dujović je 2019. godine odmah dao otkaz nakon što su njegova kćerka i sin uhapšeni zbog ubistva starice u Zemunu. Do tada je bio zaposlen na određeno vrijeme u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije.

“Najstrože osuđujem potez ako ga je neko od moje dece napravio, tako da ono što je zakon propisao mora da se primenjuje za sve građane. Što se mene tiče, iz moralnih razloga i mogućeg postupka svoje dece ja sam podneo ostavke na sve funkcije u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja”, rekao je Dujović tada, a potom je dodao:

Čitaj još:   VESELIN Radulović: Izjavom o ''priznanju'', DRITAN Abazović ponižava državu... (foto)

“Žao mi je žrtve, žao mi je zbog poteza, najžalije mi je kao roditelju zbog svega što se desilo. Iskreno se izvinjavam i građanima Srbije. Ja sam ratni veteran koji se dugo borio i branio ovu državu. Sve u svemu ja od javnosti ne bežim, moja deca, ako su kriva, moraju da odgovaraju kao svi koji su krivi”.

Podsjetimo, Jelena Špagović je prije nekoliko dana iznijela na sudu u Beogradu svoju odbranu za ubistvo Majde Garović (80) iz Zemuna.

“Ne priznajem krivično delo koje mi se stavlja na teret. Nisam imala nameru da to učinim. Susret s Majdom se desio dogovoreno. Znale smo se godinama i kad sam se razvela od supruga sa njom sam ostala u kontaktu. Tog dana smo se svađale, nešto zbog mog bivšeg muža i mog deteta… ali i zbog novca”, rekla je Špagović, a zatim je dodala:

“Želim pojedine delove koji nisu tačni da pojasnim. To da sam iz koristoljublja i na svirep način ubila žrtvu i da je sve trajalo nekoliko sati. Kada sam rekla da je sve trajalo tri do četiri sata, mislila sam od trenutka kad je došla kod mene, a ne na sam čin. Takođe, nije sporno da sam uzela nakit koji je pao sa starice i da sam ga prodala. Samo sam prikrivala dokaze. Zapisnik nije tačan u vezi sa davljenjem žrtve. Nisam koristila gajtan… “.

Čitaj još:   DRITAN NAKON SRAMOTNE IZJAVE MINISTRA CRNE GORE: "Glasat ću za SMJENU Leposavića!" (VIDEO)

izvor (SB)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more