IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAŠKO BI, DA IDE, DO KRAJA: Javno će osramotiti Dodika usred Banja Luke, postavit će… (foto)

Prvi čovjek grada kaže da se i dalje radi na postavljaju porodičnog drveta u Banjaluci a koje će pokazati 52 firme koje su u vezi sa porodicom Dodik…

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 13.10.2021…00: 45…DRAŠKO BI, DA IDE, DO KRAJA: Javno će osramotiti Dodika usred Banja Luke, postavit će… (foto)

Nacrt rebalansa budžeta grada, koji je veći od prvobitnog budžeta za 17 miliona KM, i iznosi 166,6 miliona KM našao se danas pred banjalučkim odbornicima.

Dok skupštinska većina tvrdi da je prevarena da gradonačelnik odugovlači, Draško Stanivuković poručuje da konkretnih sugestija tokom rasprave nije bilo o rebalansu budžeta i najavljuje postavljanje porodičnog drveta koje će pokazati firme koje se dovode u vezu sa porodicom Dodik.

Rasprave i dueli o mnogim temama a najmanje o Nacrtu rebalansa budžeta obilježili su zasjedanje banjalučkih parlametaraca. 

”Smatram da ovaj prijedlog treba da se vrati na doradu. Zato što imamo jedan budžet usvojen i ništa od tih stavki nije ispoštovano i sad imamo rebalans gdje treba da podržimo nešto a znamo da smo prevareni”, izjavio je odbornik Ujedinjene Srpske Neven Stanić.

”Nijedna sugestija na prijedlog rebalansa budžeta, nijedna primjedba, ništa šta bi trebalo da dodamo, šta ne valja i gdje smo pogriješili, 17 miliona plus šest je 23 miliona maraka veći prijedlog…

Čitaj još:   NEVJEROVATAN GAF CRNOGORSKE VODITELJICE: "DRITAN Abazović, premijer u ČETNIČKOM MANDATU..." (foto, video)

Neko govori da mi ne poštujemo amandmane i predloži milion maraka za porodilje neko kaže dajte 500 maraka za svako novorođeno dijete, kažemo u redu sad ćemo dati dvije hiljade i neko kaže mi smo prevareni, pa ja kažem dabogda vas svako prevario kap što sam ja”, rekao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Prvi čovjek grada kaže da se i dalje radi na postavljaju porodičnog drveta u Banjaluci a koje će pokazati 52 firme koje su u vezi sa porodicom Dodik.

”Prointer mi je poslao, i Infiniti i Kaledara, opomenu pred tužbu. Kažu ako njihove firme na drvo postavim oni će me tužiti pa ja imam njihovih tužbi ne znam šta ću. S druge strane pogledajte kako su otkrili da su sve njihove firme pa sve ista tužba, isti advokat, isti tekst…

Mi smo sad poslali i vi to dobro znate, poslali smo da se poništi građevinska dozvola kući bate i seke, pa da vas pitam ko u Banja Luci može graditi kuću od 2300 metara kvadratnih i to ni manje ni više sa košarkaškim terenom. Pa jedna porodica baš voli košarku, jedna porodica ima Igokeu jedna porodica bi igrala košarku u svojoj kući i njihova firma bi i njihova firma i ona će se biti na drvetu”, naveo je DRAŠKO Stanivuković…

Čitaj još:   PUTIN BESCILJNO UDARA PO UKRAJINI: Sad je jasno i šta mu je cilj... (foto, video)

izvor (SB)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more