IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRIVOKAPIĆ BURNO REAGOVAO: ”Ako sam ja problem, SVRGNITE me, ako hoćete izbore…”

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić poručio je, odgovarajući na pitanja novinara, da u pregovorima o rekonstrukciji nije problem Vlada, niti njeni rezultati.

“Ovdje nije problem Vlada ni rezultati Vlade koje svi osporavaju. Problem je što neko namjerno i nenamjerno neće da rješava probleme, a glavni problem je Tužilaštvo”, kazao je Krivokapić novinarima nakon otvaranja Digitalnog Samita Zapadnog Balkana.

“Mi radimo punim kapacitetom, programski djelujemo i pokušavamo sve što je do nas da uradimo. Svi neka se bave sa onim što je njihova nadležnost. Ja kada dođem na ovakav skup vrlo se osjećam loše jer imamo toliku snagu i mogućnost, ali me umijemo da je iskoristimo”, rekao je on.

Očekuje da će lideri imati razumijevanja i dozvoliti da ova Vlada traje, dodao je.

“Ako sam ja problem vrlo jednostavno to riješite –  ako vam to ne odgovara svrgnite premijera. Ako želite izbore recite to građanima”, kazao je on.

Čitaj još:   BLAMAŽA VULINA: JEDVA UŠAO U CRNU GORU

Upitan da li želi DF u Vladi kaže:

“Ja sam premijer, a to treba da bude dogovor parlamentarne većine, a nakon toga ću ja imati stav. Kao što sam rekao, 41 poslanik treba da se dogovori i kaže šta želi. Bio sam zadovoljan početkom pregovora, ali sam bio iznenađen stavovima pojedinih. U Crnoj Gori beznačajne stvari postaju važne, a važne se zanemaruju “, kazao je on.

izvor: antena.me

Krivokapić NEĆE NI MANDIĆA U VLADI

Premijeru Zdravko Krivokapiću nije prihvatljivo da jedan od lidera Demokratskog Read more

”Ping pong Krivokapića i DRITANA da bi VLADA OPSTALA”

Zdravko Krivokapić neće prihvatiti prijedlog da predsjednik Pokreta za promjene Read more