IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 15. oktobar 2021. godine

Ovan sreće nekoga iz prošlosti, Bik uspješan, Blizancima promjena na bolje, Rak u iluziji, Lav odlučan, Djevica iscrpljena, Vaga taktična, Škorpija puna entuzijazma, Strijelac melanholičan, Jarac pod stresom, Vodolija pesimistična, a Ribe u zanosu. Ovo je dnevni horoskop za 15.10.2021. godine.,

OVAN
Posao: Ako želite da preuzmete više odgovornosti, ovo je definitivno vaš dan. Danas ste vi ti koji birate. Da li ćete samo statirati ili ćete se pokrenuti i držati sve konce u rukama?
Ljubav: Imate podijeljena osjećanja prema jednoj osobi. Osjećate privlačnost, a istovremeno se dvomite oko toga da li je to dobar izbor za vas.
Zdravlje: Nije loše, ali malo više fizičke aktivnosti ne bi bilo na odmet.

BIK
Posao: Danas niste u radnom raspoloženju. Neki to mogu da primijjete i da vam nabijaju na nos. Ali ne obazirite se, već imate dovoljno kredita za zasluge.
Ljubav: Karmička priča na pomolu. Neko nov se javlja na horizontu i simpatije su obostrane. Osjećate uzajamnu privlačnost, i to vas tjera na akciju.
Zdravlje: Mogući problemi sa vaskularnim sistemom.

BLIZANCI
Posao: Previše posla vas je sačekalo, pošto je neko drugi zaobišao svoje zadatke. U suštini, nameću vam se nove obaveze za istu platu. Ali vi niste naivni, kažite jasno i glasno šta vam smeta.
Ljubav: Ušli ste u raskorak sa partnerom i ne možete da se dogovorite u vezi sa sitnicama. Ne postoji loša namjera, samo nedostatak komunikacije. Napravite kompromis.
Zdravlje: Solidno.

RAK
Posao: Vi ste meta veoma čestih i intenzivnih kritika. Ali ne dajte se pokolebati, očigledno se radi o smišljenoj akciji nekog od kolega da vas dezavuiše. Vrijeme je da podsjetite nadređene na ranije uspjehe i da im predstavite nove ideje.
Ljubav: Odnosi sa partnerom mogu da budu veoma napeti, pošto je druga strana veoma tvrdoglava. I sami ste tome doprinijeli, jer se niste otvorili na vrijeme. Ćutanjem i kontriranjem nećete ništa postići.
Zdravlje: Mogući bolovi u vratnom dijelu kičme.

LAV
Posao: Danas saradnici nisu voljni da igraju po vašim pravilima. Izgleda da su u radnom okruženju napravljeni klanovi, a da se raspodjela vršila u vašem odsustvu. Ne preostaje vam ništa drugo nego da napravite svoj klan.
Ljubav: Danas ste sumnjičavi preko mjere a bez povoda. Nemate konkurenta i možete biti mirni. Nema potrebe da vršite pritisak na partnera.
Zdravlje: Problemi sa bubrezima.

Čitaj još:   MUČI VAS GASTRITIS: Spisak namirnica koje umiruju i nadražuju želudac... (foto)

DJEVICA
Posao: U jednoj situaciji ste vi izašli kao neko ko se ne zalaže dovoljno, i to vas je pogodilo. Nema potrebe da budete usamljeni i da tumačite tu situaciju, dovoljno je da pretpostavljenom izložite problem.
Ljubav: Kada ste dugo sami, onda je teško načiniti prvi korak. I vi to znate. Ali ako vam se neko sviđa, nema potrebe da toliko okolišate.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

VAGA
Posao: Moguće da će vam se javiti manipulativni ili sumnjivi tipovi sa primamljivim poslovnim ponudama. Znajte, čim je nešto tako lako, ima neku začkoljicu. Skonentrišite se na tekuće zadatke.
Ljubav: Ignorisali ste u prošlosti nekoga ko je mogao mnogo da vam pruži, i sada vas sustižu sjećanja. Ne brinite, to su samo kratkotrajna osjećanja. Ipak, može da vam posluži kao lekcija za budućnost.
Zdravlje: Problemi sa srcem.

ŠKORPIJA
Posao: Konačno period opuštanja. Ali samo nakratko. Iskoristite ovaj dan da napunite baterije, a novi izazovi vas uskoro očekuju.
Ljubav: Slijedite svoj unutrašnji osjećaj. Nema potrebe da se obazirete na govorkanja. Vi znate šta je u vašem srcu, i slijedite ga.
Zdravlje: Problemi sa gornjim disajnim putevima.

STRIJELAC
Posao: Radili ste dosta sa promenljivom srećom. A sada je vrijeme da ubirate plodove. Moguć financijski dobitak, koji će malo relaksirati situaciju. To i dalje ne znači da treba da se rasipate.
Ljubav: Dajete prilično oprečne signale nekome ko vam se dopada. Ako je to svjesna igra, za drugu stranu je nejasna, i moguće je da će se povući.
Zdravlje: Zubobolja ili problemi sa usnom dupljom.

JARAC
Posao: Jedan po jedan, vaši konkurenti su odustajali. Niko nije mogao da prati vaš ritam. Ili gotovo niko. Ostali su samo oni ravni vama. Budite spremni na sve.
Ljubav: Indisponirani, bez inspiracije za razmjenu nježnosti i osjećanja. Ne možete da se upustite i u novi flert. Sutra je novi dan.
Zdravlje: Problemi sa bubrezima.

Čitaj još:   Vic dana Dogovorili se Bog i Sveti Petar...

VODOLIJA
Posao: Danas vaši saradnici mogu da se oslone na vas. Izrastate u pravog lidera. I sami ste uvidjeli da brzopletost ne donosi dugoročan rezultat, pa ste smanjili greške na minimum.
Ljubav: Partner je ubijeđen da ne dobija dovoljno pažnje. Previše ste mislima okrenuti poslu ili drugim brigama. Opustite se i pokažite malo nježnosti.
Zdravlje: Pad imuniteta.

RIBE
Posao: Haos i neorganizovanost. Moguće je da ste zagubili važan dokument ili podatak. Rasijani ste i malo toga vam polazi za rukom. Postavite ljestvicu ambicije malko više, pa će doći i motivacija.
Ljubav: Vašu pažnju je privukao neko poseban. Ostali ste bez daha i ne možete da prestanete da mislite o toj osobi. Polako, u ljubavnoj igri ne treba otkrivati sva osjećanja.
Zdravlje: Viroza ili nazeb.

http://ibalkan.net

VIC DANA: Mujo na partiji pokera… (foto)

Šta se dogodi kad Mujo na partiji pokera s jaranima Read more

Dnevni horoskop za 18. oktobar 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more