IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

”Gdje ste miševi koji ste DIJANI LIZALI CIPELE”: Pita policajac…

Čitam ove “ekskluzivne” natpise svih medija o Dijani Hrkalović i u svakom tekstu pronalazim svoje riječi o njoj još dok sam bio u službi – šta sam govorio, šta sam pisao, sve do ovih dana. Tada me niko nije “čuo”, niko nije smio da pisne o njoj, ćutali su i nabijali glavu u pijesak, klanjali joj se, predavali raport, nagrađivali je, smješkali se...

Govorili su “naša Diksi, naša ljepota, pametna, hrabra, otresita, jaka, rođena za ovaj posao”, a ja?

Pa ja sam bio jedina budala koja je javno pisala i govorila o njoj kao jednom ološu (nikada je kao ženu nisam uvrijedio, ali kao ljudskog stvora- tvora jesam)”, kaže bivši policajac Vladimir Savić, čovjek koji je 2012. godine uhapsio Dijanu Hrkalović, bivšu državnu sekretarku MUP.

Hrkalovićeva je tada sa još nekoliko ljudi navodno pretukla opozicione aktiviste, a Savić je posle šikaniranja i degradiranja u MUP napustio policiju, piše ucentar.rs.

On u svom obraćanju na društvenoj mreži Fejsbuk podsjetio na to da je nakon hapšenja Hrkalović „naravno proglašavan za lažova, neradnika, za nekog ko je protiv rukovodstva MUP-a, za nekog ko nije dostojan policijskog posla“.

Čitaj još:   OBAVLJENA OBDUKCIJA: Preminula trudnica, muž slučaj prijavio policiji... (foto)

„A pet godina za redom proglašavan sam za jednog od najboljih policajaca grada Beograda i za to nagrađivan. I šta sada? Sada svi miševi koji su ćutali i šlihtali joj se, sada se utrkuju ko će više da je opljuje i natovari. Smiješno. Od heroine do kriminalke, pa kako to drugovi?

Kako vaša Diksi koja vas je nagrađivala, unapređivala, pohvaljivala, kojoj ste sa poda lizali cipele, kako drugovi, ona?! Uzgred, prljave značke da vam javi ova budala, ne brinite brzo će vam Diski napolje poput Koluvije. Ima da odleži od 20 dana do 3 meseca, i ide na slobodu, samo ovo oko izbora da prođe, jer da se ne lažemo za sve ono što je nama uradila, terete je za najlakše krivično djelo trgovina uticajem“, kaže Savić naglašavajući da ovo „djelo se lako obara na sudu, po sistemu ona mi usmjeno naredila, a ona nisam mu ja naredila“, rekao je Savić.

Autor: Sofija Bogosavljev

izvor: nova.rs

“MI SMO UVEK TU”: Vulinov i Vučićev batinaš u spotu MUP- a… (foto, video)

Komandir policijske stanice Savski venac Aleksandar Krstić učestvovao je prije Read more