IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKANDAL: Kupila djevojčicu (15), htjela da je uda za svog sina… (foto)

Roditelji tinejdžera (14), 35- godišnjak i 30- godišnjakinja, u gradu u Hrvatskoj došli su u kuću u kojoj je živjela djevojčica (15) sa roditeljima, 36-godišnjakom i 37-godišnjakinjom da dogovore prisilni brak djevojčice i dječaka, ali i cijenu za koju će kupiti djevojčicu…

SLAVONSKI BROD: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, utorak, 26.10.2021…10: 46…SKANDAL: Kupila djevojčicu (15), htjela da je uda za svog sina… (foto)

Namjera im je bila dogovoriti prisilni brak djevojčice i dječaka, ali i cijenu za koju će kupiti djevojčicu. Ona se protivila prisilnom braku, zbog čega su joj prijetili batinama.

Roditelji su, bez obzira na sve, obavili “prodaju” djevojčice. Roditelji dječaka su djevojčicu zatočili. Okrivljeni su i za pokušaj nanošenja teške tjelesne ozljede djetetu koje se opiralo prisilnom braku.

Čitaj još:   SKANDAL: Dvojica poznatih košarkaša se potukli zbog FOLK PJEVAČICE !!!

Svi četvero osumnjičeni su za trgovanje ljudima. Uz to, roditelji dječaka osumnjičeni su za oduzimanje slobode djevojčici i nanošenje teške tjelesne ozljede u pokušaju, a otac djevojčice za prijetnju djetetu…

izvor Direktno.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more