Zanimljivosti

Dnevni horoskop za 28. oktobar 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan umoran, Bik nervozan, Blizanci brbljivi, Rak pretjeruje u poslu, težak dan za Lava, Djevicu savjetuje Jarac, Vaga traži pažnju, Škorpija u problemu, Strijelac pod stresom, Vodolija ne miruje, a Ribe žive u prošlosti. Ovo je dnevni horoskop za 28.10.2021. godine.

OVAN
POSAO: Umjesto da se intelektualno nadmudrujete sa raznim neistomišljenicima, bolje je da povučete konkretan potez.
LJUBAV: Partner kao da pažljivo analizira vaše ponašanje i zna često da negoduje. Jedan iskren razgovor bi vam puno pomogao.
ZDRAVLJE: Preosjetljivi ste.

BIK
POSAO: Potrebne su vam pouzdane informacije kako biste jasno definisali dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji. Imate pozitivnu ulogu u jednoj zajedničkoj akciji.
LJUBAV: Nema potrebe da potiskujete svoja osjećanja ili namjere pred bliskom osobom. Baš zato što ste bliski, ništa ne smije da se potiskuje.
ZDRAVLJE: Odlično se osjećate.

BLIZANCI
POSAO: Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne i po cijenu prekida u poslovnoj saradnji. Prihvatite nečiji koristan savjet.
LJUBAV: Djelujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak ili neki novi susret. Ako ste sami danas bi mogao da bude zanimljiv dan za vas.
ZDRAVLJE: Uzimajte više tečnosti.

RAK
POSAO: Za sada ćutke prelazite preko nekih neprijatnih događaja i strpljivo čekate na bolje uslove. Budite strpljivi, doći će vaših 5 minuta.
LJUBAV: Uživajte u nečijem prisustvu i u emotivnoj pažnji koju dobijate. Sačuvajte ono što imate. Volite i budite voljeni.
ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.

LAV
POSAO: Ukoliko se uporno protivite nečijoj volji, primjećujete da to donosi i određene posljedice na završne rezultate. Tvrdoglavost i posao, to nikako ne ide zajedno.
LJUBAV: Važno je da učinite ono što zaista osjećate i što ce vam donijeti izvjesno olakšanje. Samci danas treba da se okrenu sebi, da ne misle na ljubav.
ZDRAVLJE: Kontrolišite krvnu sliku.

DJEVICA
POSAO: Izbjegavajte varijantu ekstremnog ponašanja ili pretjeranu razmetljivost pred svojim saradnicima. To vam neće donijeti ništa dobro.
LJUBAV: Preosjetljivo reagujete na različite sitnice. Partner ne primjećuje stvari koje za vas imaju drugačije značenje. Opustite se.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

VAGA
POSAO: Stalo vam je da ostavite dobar utisak na svoje saradnike. Uz briljantnu inteligenciju pokažite svojoj okolini da posjedujete i neke druge osobine koje otkrivaju emotivnu stranu ili nove aspekte vaše ličnosti.
LJUBAV: Podstičite kod sebe veću maštovitost i dobre namjere. Sve postaje lakše i može da se ostvari kada imate dobru volju.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

ŠKORPIJA
POSAO: Dovoljno ste umješni da prevaziđete neke iznenadne komplikacije, samo je važno da povučete dobar potez. Povucite ga.
LJUBAV: Ponekad priželjkujete više nego što je moguće, partner djeluje mrzovoljno dok sluša vaše primjedbe. Pustite ga malo na miru.
ZDRAVLJE; Kontrolišite pritisak.

STRIJELAC
POSAO: Pokazaće se da vaša poslovna taktika donosi bolji uspjeh. Za sada mudro prećutkujete određene situacije koje nisu po nečijoj volji.
LJUBAV: Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu, kao i za različite probleme sa kojima se suočava voljena osoba.
ZDRAVLJE: Nervozni ste.

JARAC
POSAO: Samopouzdanje koje osjećate djeluje pozitivno i na vašu okolinu. Umijete da se zateknete na pravom mestu, tako će biti i danas.
LJUBAV: Nema potrebe da ponovo iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Ako niste u vezi, sada vam sleduje jedan ljepši period.
ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine.

VODOLIJA
POSAO: Nemojte očekivati veliku podršku u svojoj okolini. Važno je da pravilno završite posao koji ste započeli, oslonite se samo na sebe, ne na druge.
LJUBAV: Suviše vas pogađa nečije ponašanje ili nova odluka. Ne dozvolite da išta utiče na vas, pa čak i stvari za koje znate da su tačne.
ZDRAVLJE; Dobro se osjećate.

RIBE
POSAO: Razmislite o novoj poslovnoj nagodbi. Nema potrebe da podcjenjujete nečiju informisanost ili praktične sposobnosti.
LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom, više posvetite pažnju nekim zajedničkim temama koje vas zbližavaju.
ZDRAVLJE: Prolazna napetost.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

STANKO Radulović: Crvena zvezda bi kao ”kokarda” zvučala baš srpski… (foto)

Prosto u tenutku kad Crvena zvezda krade titule u košarci navijači Partizana treba da se…

7 sati ago

SLUGA Milojko SPAJIĆ opet nije dobar ALEKSANDRU Vučić: Odvratna igra i perfidni trik Crne Gore sa amandmanima… (foto)

Srpski autokrata nastavlja da pljuje Spajića i Vladu Crne Gore iako mu se oni dodvoravaju…

7 sati ago

IVAN Vuković: MILOJKO Spajić zbog trulih kompromisa, pacifikuje ANDRIJU Mandića i MILANA Kneževića… (foto)

"Vladajuća većina u Crnoj Gori predlaže rezoluciju o Jasenovcu. Jeste ikad čuli nekoga u CG…

7 sati ago

JELENA Marković: Glavni razlog donošenja rezolucije o genocidu u Jasenovcu je sprečavanje Crne Gore da postane članica EU… (foto)

Potpredsjednica Liberalne partije (LPCG) Jelena Marković uputila je otvoreno pismo međunarodnoj zajednici i parlamentarnoj opoziciji…

7 sati ago

DANAS JE “INTERKONTINENTALNI DERBI”– BITKA ZA PREVLAST NA BOSFORU! (foto, video)

Jedno od najvećih rivalstava sveta nalazi se na Bosforu! Među tri ekipe Istanbula vlada ogromno…

10 sati ago

This website uses cookies.