IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SASLUŠANJA U “GLUHOJ SOBI”: Bulatović u videu saopštio imena četiri osobe koje su ga dovele do samoubistva… (foto, video)

Maratonsko saslušanje čelnika bezbjednosnog sektora i tužilaca održano u ”gluvoj sobi” skupštinskog zdanja završeno je kasno popodne, a mediji su izvijestili da su članovi Odbora za bezbjednost i odbranu pogledali nekoliko video snimaka pronađenih u računaru koji je ostavio stradali službenik ANB-a Luka Bulatović…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 27.10.2021…00: 56… SASLUŠANJA U “GLUHOJ SOBI”: Bulatović u videu saopštio imena četiri osobe koje su ga dovele do samoubistva… (foto, video)

Sagovornici Standarda kažu da je “gluvoj sobi” osim snimka kojim se Bulatović obraća Katniću, odgledana i video poruka za bivšeg pomoćnika direktora Uprave policije Zorana Lazovića, kao i još jedan snimak namijenjen prijateljima.

Kako navode sagovornici Standarda, u tom trećem video snimku Bulatović je saopštio imena četiri osobe iz službe koje su ga svojim radnjama i ponašanjem doveli do stanja u kojem će kasnije sebi oduzeti život.

Čitaj još:   ARLAUČE MILE DODIK IMA PAKLENI PLAN: "OSA- u raspustiti, visokog predstavnika ukinuti jer je PLAĆENIK MUSLIMANSKE STRANE, a s Evropom ću…"

Na saslušanju je bilo riječi i o prisluškivanju GST, a sagovornici Standarda kažu da je Katnić rekao da je bivši direktor Dejan Peruničić nalogodavac nezakonitog prisluškivanja, a da su snimci završavali i u Rusiji.

Na sjednici Odbora za bezbjednost saslušani su koordinator bezbjednosnih službi i potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, v. d. vrhovnog državnog tužioca Dražen Burić, glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić, direktor ANB-a Dejan Vukšić i šef Specijalnog policijskog odjeljenja Dragan Radonjić. (J.M.)

Izvor Standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more