IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OGLASILA SE ALBANSKA MISICA: ”VALENTINA je svojom voljom pokazala DVOGLAVOG ORLA a onda plakala i tražila da pokažemo TRI PRSTA”

Frontina Gaši, Mis Interkontinental Albanije, oglasila se nakon bure koju je u medijima izazvala fotografija na kojoj srpska misica Valentina Petrović sa njom pokazuje dvoglavog orla, simbol takozvane „velike Albanije“.

Naime, nakon što je fotografija isplivala u javnost, a nakon što je objavila upravo Frontina, srpska javnost se obrušila na Valentinu.

Ona je u svom oglašavanju poručila da se izvinjava, da je reagovala nepromišljeno i u euforiji, te da su joj djevojke sa kojima je pozirala „namjestile kako da stavi ruke“.

Frontina Gaši, međutim, tvrdi da Valentinu niko od njih nije natjerao da to uradi.

– Ona je htjela da pokaže znak dvoglavog orla, svojom voljom, a onda nas je zamolila da napravimo sliku sa tri prsta, jer je u Srbiji bilo mnogo vijesti da je ona pokazala znak Albanije. Bila je toliko tužna, plakala je sve vrijeme. Bilo nam je žao i samo smo željele da joj pomognemo, pa smo to i učinile – rekla je Frontina za Telegraf Jetset.

Čitaj još:   Korona virus na nosaču aviona: Zaraženo 700 MORNARA... (foto)

Na konstataciju da su tri prsta pokazale i na još jednoj fotografiji, nastaloj u spavaćoj sobi, Frontina kaže:

– Da, zato što je došla u našu sobu i molila nas da napravimo tu sliku.

Inače, Valentina se nakon svega ponovo oglasila, objavivši fotografije na kojima sa predstavnicama Albanije i Kosova pokazuje i tri prsta, i dvoglavog orla.

– Sve u svemu hteli smo pokazati da smo podržavali jedni druge, a nismo ulazili u dalju dubiozu. Slike sa svim znakovima postoje, kajem se, ali nisam razmišljala u tom smjeru! – napisala je Valentina na Instagram storiju.

izvor: portalluca.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more