IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dijanin advokat: Bila je stranački TALIBAN i dalje vjeruje VUČIĆU i Stefanoviću

Ona i sada, kazao je Spahović u intervjuu za nedeljnik „Vreme“, vjeruje bezgranično (Aleksandru) Vučiću i (Nebojši) Stefanoviću i ne dozvoljava da se bilo šta loše kaže za njih dvojicu, ili za Srpsku naprednu stranku (SNS).

„Hrkalović misli da je Vučić genije, a da je ona greškom, ili zbog pritisaka iz inostranstva uhapšena. Nema te sile koja će Dijanu da natjera da kaže bilo šta protiv vlasti“, rekao je Spahović.

Branilac Dijane Hrkalović smatra da ona nema nikakve veze s grupom Veljka Belivuka.

„Ako postoje dokazi o njenoj vezi s Belivukom, zašto ona nije optužena za neko krivično djelo iz organizovanog kriminala već za trgovinu utjecajem? Njena krivica za teška krivična djela se insinuira u medijima i od strane pojedinih političara, ali se ne nudi nijedan dokaz“, kazao je Spahović. Dodao je da Hrkalović već dvije godine nije u policiji i zapitao se ko je u tom periodu štitio Belivuka, „a znamo šta su oni radili u tom periodu“.

Branilac bivše državne sekretarke smatra da postoje brojne nepoznanice oko hapšenja Veljka Belivuka.

Čitaj još:   AIDA Ćorović: DRŽAVA ili stoji iza murala Mladiću, ili priznaje PORAZ od djece

„Hoćete da kažete da je država odjednom saznala, posle tri godine, da oni svakog dana ubijaju ljude? Da se prije toga nije za to znalo? To je odjedanput neko otkrio? Ko je to otkrio i kako? Tvrdim da je Belivuk uhapšen na osnovu vanprocesne odluke. Nemam ništa protiv, ali nikad nije rečeno zašto je do toga došlo niti kada se za djelovanje grupe saznalo“, istakao je advokat

Specijalni sud odredio je Dijani Hrkalović 15. oktobra pritvor do 30 dana pod sumnjom da je izvršila krivično djelo trgovine uticajem u slučaju likvidicije karatiste Vlastimira Miloševića u Ulici 27. marta, u Beogradu, poznatog kao „ubistvo na šinama“, koje se dogodilo krajem januara 2017. godine.

Prema navodima krivične prijave koja je podneta protiv nje, ona se tereti da je izdavala nezakonite naloge bivšem šefu Službe za specijalne istražne metode (SSIM) Dejanu Milenkoviću Bagziju, koja je on kasnije prenosio policijskim inspektorima, svedocima u ovoj istrazi.

izvor: nova.rs

Čitaj još:   STEŽE SE OBRUČ OKO VUČIĆA: ZBOG SINA I BRATA RIJEŠIO SE DIJANE, SADA ŽELI SKINUTI I MINISTRA JER SVE ZNA...
Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more