IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS I ŠOK: Otac objavio šokantne detalje”POKUŠAJ OTMICE” reprezentativke BiH u taekwondou! (foto)

Nepoznate osobe su pokušali oteti Nadinu Mehmedović, reprezentativku Bosne i Hercegovine u taekwondou!!!

DOBOJ: BiH, Sport, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 01.11. 2021… 17: 46…  UŽAS I ŠOK: Otac objavio šokantne detalje”POKUŠAJ OTMICE” reprezentativke BiH u taekwondou! (foto)

Šokantnu informaciju objavio je njen otac, Elvin, koji je na svom Facebook profilu objasnio što se dogodilo u Šijama (naseljeno mjesto između Doboja i Maglaja).

– Želimo da obavijestimo javnost da se desila nestvarna situacija u nedelju u večernjim satima. Nepoznate osobe su pokusale otmicu u Šijama Nadine Mehmedović, reprezentativke Bosne i Hercegovine u taekwondou.

Pokušali su je na silu ugurati u auto uz prijetnje i fizičku silu i nanijeli joj lakše tjelesne povrede.

Uz Božiju pomoć i njeno iskustvo u borbama na takmičenjima uspjela je jednog otmičara nokautirati i pobjeći, te je izbjegnut najgori scenarij.

Ovo objavljujem iz razloga da se nebi desilo nekom ponovo, da bi se pazili nemilih događaja… Napominjem da zbog istrage policije ne možemo otkriti vise detalja i da je istraga u toku.

Čitaj još:   PODGORICA: Krivokapić pristaje na rekonstrukciju Vlade i više resora, ali da on bira ministre... (foto i video)

Nadina je prije par dana napunila 17 godina i kao maloljetna osoba je uspjela izvući se iz najgore moguće situacije. Svi smo u šoku zbog ovog događaja, a ako je neko nešto vidio ili zna, svaka informacija će nam dobro doći- napisao je Elvid Mehmedović, otac reprezentativke BiH u taekwondou.

Slučaj je prijavljen policiji, a u toku je istraga…

izvor Faktor.ba

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more