IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Krivokapić u Srbiji PONIZIO CRNU GORU, dostojanstvenije dočekali Džona Depa nego premijera

Zvanična Srbija poslala je danas jasnu poruku kako doživljava crnogorsku Vladu dočekom premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića.

Ponižavajući odnos prema vrhu države Crne Gore samo je nastavak takvog odnosa na koji ova vlast pristaje ponižavajući ne samo sebe već i državu i sve građane, kazali su iz Liberalne partije (LP) Crne Gore.

“Dok je glumca Džona Depa dočekao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić lično, premijera Krivokapića dočekuje ministar poljoprivrede Srbije i to u kafanskom stilu u farmericama i jakni što je skandalozno za diplomatski protokol najvišeg nivoa”, kazali su iz te političke partije.

Kako su naveli, ovoj Vladi, srećom po sve građane, iz dana u dan kraj je sve bliže i samo je pitanje momenta kada će se raspisati vanredni parlamentarni izbori.

Čitaj još:   DAMIR Šehović predložio donošenje konačne odluke o bojkotu popisa: Vremena za čekanje više nama... (foto)

“Crna Gora mora se konačno osloboditi neodogovornih pojedinaca i politike ponižavanja svojih građana sa samog vrha države te sluganskog odnosa prema drugim državama a protivno interesima Crne Gore”, zaključuje se u saopštenju Liberalne partije.

izvor: CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more