IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NESLAGANJE OKO NAČINA RUKOVOĐENJA SB: Laković podnio OSTAVKU nakon SVAĐE sa DRITANOM Abazovićem?

Savjetnik potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića za bezbjednost Miodrag Laković podnio je ostavku na tu funkciju, a kako Standard saznaje razlog je što nije bio saglasan sa načinom na koji je vicepremijer Abazović koordinirao sektorom bezbjednosti.

Prema informacijama ovog portala, Laković je svoj stav saopštio Abazoviću, zbog čega je uslijedila svađa, nakon koje je savjetnik Abazovića odlučio da se povuče sa tog mjesta.

Laković je u sektoru bezbjednosti uvijek važio za profesionalca.

Abazović se juče povodom ovog događaja oglasio na Tviteru i Lakoviću poželio uspjeh u daljem radu, ali nije saopštio razloge njegove ostavke.

”Zahvaljujem se svom prijatelju i dosadašnjem savjetniku Miodragu Mišu Lakoviću na ukupnom angažmanu koji je od samog početka bio maksimalno profesionalan i korektan. Želim mu puno uspjeha u daljem životu i radu”, naveo je Abazović.

Čitaj još:   DRITAN BI DA VRATI IMOVINU DRŽAVI: Pa ako treba, neka se zarati (VIDEO)

Treba napomenuti da sektor bezbjednosti u Crnoj Gori u posljednja dva mjeseca funkcioniše u otežavajućim okolnostima, gdje između ostalog, predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić u nekoliko navrata pokušava da smijeni čelne ljude u tom sektoru.

Abazović je u jednoj od izjava iz septembra bio izričit u stavu da neće dozvoliti ”da se policijom Crne Gore upravlja iz Srbije” i poručio da će ukoliko se smijeni ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović, oboriti Vladu premijera Zdravka Krivokapića.

Prema informacijama Standarda, Abazović je navodno već dvije sedmice prekinuo komunikaciju sa pomoćnicima direktora policije, a iz razloga što ga navodno ne izvještavaju o aktivnostima. Ipak, treba napomenuti da oni zakonski nijesu dužni to da rade, jer hijerarhijski odgovaraju direktoru, u ovom slučaju Zoranu Brđaninu.

Čitaj još:   ČETNO- URA DRITANOVA KOMBI PARTIJA IPAK NIJE TAKO''GRADŽANSKA''!?

izvor: standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more