IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Učiteljica Adela o minuti šutnje u čast Zukorliću: ”ODVRATNIJU BEZOSJEĆAJNOST NISAM VIDJELA”

Učiteljica Osnovne škole “Rifat Burdžović Tršo” u Novom Pazaru Adela Karaahmetović Melajac, koja je postala široj javnosti poznata kada je učenicima na času pustila himnu sandžačkih Bošnjaka “Ja sin sam tvoj“ oglasila se povodom odavanja pošte minutom šutnje rahmetli Muameru Zukorliću u Skupštini Srbije.

“Odata počast???Kamo sreće da je ni ovako nisu odali. Odvratniju bezosjećajnost nisam vidjela nego u ovom “emotivnom” pozivu na minut ćutanja preminulom potpredsjedniku skupštine Muameru Zukorliću”, napisala je Karaahmetović Melajac u komentaru na objavu na Facebook stranici portala Sandzacke.rs.

Podsjećamo, zastupnici Skupštine Srbije započeli su jučer novu sjednicu, a na početku su minutom šutnje odali poštu preminulom potpredsjedniku parlamenta, lideru Stranke pravde i pomirenja Muameru Zukorliću.

Čitaj još:   Uništen simbol grada: Zapanjujuće fotografije iz vazduha pokazuju kakva zvijer od nevremena je sinoć razorila dio regiona... (foto, video)

Predsjednik Stranke pravda i pomirenje i bivši glavni muftija Mešihata Islamske zajednice u Srbiji Muamer Zukorlić preminuo je iznenada 6. novembra u Novom Pazaru u 51. godini.

izvor: sandzacke.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more