IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRBI SE PITAJU: Zašto ”200% Crnogorac” KRIVOKAPIĆ nije predao listu na CETINJE, ali jeste u srpskom Mojkovcu…

Za razliku od lokalnih izbora u Nikšiću na kojima je pokret premijera Krivokapića ”Ne damo Nikšić” bio ”sakriven” na listi oko Demokrata, ovoga puta je pred lokalne izbore u Mojkovcu predata izborna lista ”Ne damo Mojkovac”, koja će samostalno nastupiti na izborima.

Time je i zvanično potvrđeno pisanje našeg portala od prije petnaestak dana da je boravak Jelene Krivokapić u Mojkovcu, koja je obilazila mojkovačke kafane u razgovorima sa pristalicama DF i Demokrata, planirano u cilju predaje liste za predstojeće lokalne izbore. Očigledno se sa pozicija moći i vlasti čini sve da se političkom korupcijom okupe ljudi za toliko puta najavljen projekat ”demohrišćanske stranke”.

Svima je jasno da je samostalan nastup u Mojkovcu otvoren pokušaj udara na biračko tijelo DF i Demokrata, čime se samo pomaže i ide na ruku listi DPS u Mojkovcu.

Pretpostavljamo da će premijer tajno podržavati svoju listu i uraditi sve sa pozicije šefa izvršne vlasti da napravi što bolji rezultat, a javno neće dati podršku. U slučaju lošeg rezultata ogradiće se od istog, kao što je poslije lokalnih nikšićkih izbora čak i smijenio savjetnicu Radović koja je vodila pokret ”Ne damo Nikšić”. U  slučaju dobrog rezultata odmah će svu slavu naravski pokupiti za sebe.

Čitaj još:   STIŽE VLADA NEVJERNIH TOMA: Biće klimavo... (foto)

Nameće se pitanje zašto Krivokapić kao to Katunjanin i ”200 postotni Crnogorac”, u kojeg se transformisao odmah poslije prošlogodišnjih parlamentarnih izbora, nije predao listu ”Ne damo Cetinje” za cetinjske lokalne izbore?

Zašto nije makar podržao listu „Ekološka Knjaževina Stara Crna Gora“? Ili kako je već govorio na jednom premijerskom satu kada je  pozdravio „divne Cetinjane“ i „čestiti i časni Liberalni savez Crne Gore (LSCG) koji je predvodio rodonačelnik Slavko Perović“, zašto nije podržao listu Stare Garde LSCG?

Zašto je Krivokapić pobjegao sa cetinjskih izbora a odlučio da mešetari po Mojkovcu i ugrozi pobjedu lista okupljenih oko DF i Demokrata?

izvor: portalluca.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more