IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Krivokapić: Neću podnijeti OSTAVKU- Raste mi broj antitijela, ne znam zašto je kod mene takav FENOMEN!!!

Političku krizu nije izazavao ni Zdravko Krivokapić ni ova Vlada. Političku krizu izazivali su politički lideri, saopštio je premijer Zdravko Krivokapić na konferenciji za novinare koju je sazvao povodom aktuelne političke situacije u državi. On je poručio da neće podnijeti ostavku, te da mu je žao što je jedan proces obustavljen a krenuo je dobro.

Odgovarajući na pitanje novinara da li će podnijeti ostavku Krivokapić je kazao: “Ne”.

“Ova Vlada ima rezultate i brinemo o gradjanima, a ne političarima. Mene zanima kako to da rezultate ove Vlade prepoznaje međunarodna zajednica, a ne oni koji bi prvi trebalo to da urade”, dodao je on.

Krivokapić upitan da prokomentariše činjenicu da je jedini evropski premijer koji nije vakcinisan, kaže da kod njega raste broj antitijela i da ne zna zašto je on takav fenomen.

Čitaj još:   MOŽDA SE PREMIJERU CRNO PIŠE, A MOŽDA POSLANICI ODMARAJU ZA PRAZNIKE

-Uvijek sam svima isto odgovarao. Na osnovu svega što znam ,to bi se svelo na marketinški potez. Kada broj antitjela spadne ispod stotinu, preduzeću odgovarajuće korake. Vi zagoarate priču zašto nešto nije. Niko ne pita da li kad imate antitijela možete da se zarazite, pa čak i kad ste dva puta vakcinisani- kazao je Krivokapić-

On je dodao da će uvijek poslušati savjet svog ljekara.

-Možda izlgeda čudno ali on ima stav da ljudi koji imaju dosta antitijela ne treba da prime vakcinu- kazao je premijer.

izvor: standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more