IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Rvači iz Maroka nestali u Beogradu: Po sletanju na aerodromu gubi im se svaki trag… (foto)

Trebalo je da se dvojica sportista takmiče na Svjetskom prvenstvu za rvače, koje se u Beogradu održavao od 1. do 7. novembra…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 11.11.2021… 09: 45…Rvači iz Maroka nestali u Beogradu: Po sletanju na aerodromu gubi im se svaki trag… (foto)

Dvojica marokanskih rvača trebali je da se takmiče na Svjetskom prvenstvu za rvače do 23 godine koje se u Beogradu održavao od 1. do 7. novembra, na kojem je učestvovalo više od 600 sportista iz 60 zemalja, ali im se trag izgubio po sletanju u Beograd.

Dvojica mladih sportista iz Maroka iskoristili su učešće na nedavnom Svetskom prvenstvu u Srbiji da ilegalno napuste tu afričku zemlju, na svom Fejsbuk profilu objavio je Fouad Meskout, predsjednik Rvačke federacije Maroka navodeći da je slučaj prijavljen policiji u Srbiji i ambasadi Maroka u Beogradu.

Čitaj još:   BRAVO, VELIKI DAN ZA TURSKU EKONOMIJU: Ništa više neće biti isto… (foto)

Meskout je naveo i da “iza bjekstva dvojice rvača u Srbiji stoji kriminalna mreža specijalizovana za ilegalne imigracije”.

Prem informacijama “Radija Slobodne Evrope”, sportisti nisu zatražili azil u Srbiji i nije poznato da li se još uvijek nalaze na teritoriji Srbije.

Ovo je u poslednje vrijeme samo jedan od primjera marokanskih sportista koji učešće na međunarodnim takmičenjima koriste da pobegnu iz domovine…

izvor Direktno.rs

SVE BELVEDERSKE POBJEDE- Opšti crnogorski INAT i UJEDINJENJE…

Od referenduma do danas nije bilo toliko jedinstva u crnogorskom Read more

Katnić i Čađenović danas saslušavaju Veljka Belivuka u Beogradu… (foto, video)

Glavni specijalni državni tužilac Milivoje Katnić i specijalni tužilac Saša Read more

DRAGINJA Vuksanović Stanković: Borovinić Bojović ”GOSPOĐA MINISTARKA” prevazišla i Nušića, tužilaštvo hitno da preispita njen rad

Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković osvrnula se danas na Read more

Čitaj još:   DOSIJE, KRAĐA BEBA: Ćerko, uskoro ću umrijeti,moraš da znaš istinu, kupili smo te za 30.000 maraka...