IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Rvači iz Maroka nestali u Beogradu: Po sletanju na aerodromu gubi im se svaki trag… (foto)

Trebalo je da se dvojica sportista takmiče na Svjetskom prvenstvu za rvače, koje se u Beogradu održavao od 1. do 7. novembra…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 11.11.2021… 09: 45…Rvači iz Maroka nestali u Beogradu: Po sletanju na aerodromu gubi im se svaki trag… (foto)

Dvojica marokanskih rvača trebali je da se takmiče na Svjetskom prvenstvu za rvače do 23 godine koje se u Beogradu održavao od 1. do 7. novembra, na kojem je učestvovalo više od 600 sportista iz 60 zemalja, ali im se trag izgubio po sletanju u Beograd.

Dvojica mladih sportista iz Maroka iskoristili su učešće na nedavnom Svetskom prvenstvu u Srbiji da ilegalno napuste tu afričku zemlju, na svom Fejsbuk profilu objavio je Fouad Meskout, predsjednik Rvačke federacije Maroka navodeći da je slučaj prijavljen policiji u Srbiji i ambasadi Maroka u Beogradu.

Čitaj još:   UČENJACI ZATEČENI TEMPERATURAMA MORA U HRVATSKOJ: „Ljudi, znate li vi što to znači…“ (foto, video)

Meskout je naveo i da “iza bjekstva dvojice rvača u Srbiji stoji kriminalna mreža specijalizovana za ilegalne imigracije”.

Prem informacijama “Radija Slobodne Evrope”, sportisti nisu zatražili azil u Srbiji i nije poznato da li se još uvijek nalaze na teritoriji Srbije.

Ovo je u poslednje vrijeme samo jedan od primjera marokanskih sportista koji učešće na međunarodnim takmičenjima koriste da pobegnu iz domovine…

izvor Direktno.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more