IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IZGLEDA DA SE VIŠE NE VOLE TOLIKO: Vučićevi tabloidi napali udovicu ratnog zločinca Arkana…

Režimski tabloid “Kurir” udario je na folk pjevačicu omiljenu vlasti – Svetlanu Cecu Ražnatović. Na naslovnoj strani prenosi svjedočenje nekadašnjeg načelnika Uprave kriminalističke policije Mileta Novakovića koji iznosi informacije da je Arkanova udovica bila glavni gost na zabavama Zemunskog klana, koji je Ražnatovićki čak i pozajmljivao novac.

Postavlja se pitanje zbog čega je došlo do ovakvog preokreta, te tabloid koji je pod kontrolom Aleksandra Vučića sada napada miljenicu predsjednika Srbije i režima?

Naziv naslovne glasi “Zvezda klana”, a “Kurir” je otišao i korak dalje, pa je okačio zajedničku fotografiju Cece i Dušana Spasojevića, zvanog Šiptar, jednog od vođa i osnivača Zemunskog klana.

Jasno je da ovakav potez režimskog tabloida ne bi mogao da prođe bez amina vrha vlasti, odnosno Aleksndra Vučića. Ono što ostaje nejasno jeste zašto Vučić dozvoljava napade na svoju omiljenu folk pevačicu, koja mu je redovni gost na mitinzima, a takođe mu je više puta jasno dala podršku u javnosti, piše direktno.rs

Čitaj još:   KARLEUŠA nakon Cecinog gostovanja gdje govori o teškom životu djece: Zbog ARKANA SU MNOGA DJECA SIROČAD...

O njenom neplaćanju poreza ćemo drugom prilikom…

Odgovor se možda krije u tome što je Cecina rivalka Jelena Karleuša pristala da nastupa na dočeku Nove godine u Beogradu, koji organizuje gradska vlast i što su joj odjednom usta puna hvale Gorana Vesića i Vučića.

Bilo kako bilo, izgleda da dolazi do rokade, jer je Vučić odlučio da malo promijeni muzički ukus, pa je trenutno u fokusu Jelena Karleuša, a Ceca je “izvisila” na naslovoj strani tabloida, te je provučena kroz “toplog zeca”.

izvor: SB

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more