IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OVO JE MAJA KOJU JE TUTINAC M.P. HLADNOKRVNO UBIO- ŽIVJELA JE U VELIKOM STRAHU(FOTO)

Komšije iz Vrbe kažu da je Maja sa Kosova došla sa porodicom u Kraljevo 1999. godine i da se prije izvjesnog vremena razvela.

Maja Odalović (35) iz Kraljeva, čije je tijelo pronađeno juče u reci Ibar, nezvanično se saznalo da je žrtva ljubomornog muškarca iz Tutina, osumnjičenog M.P. (55), sa kojim je bila u vezi.

Nesrećna žena poslednji put je viđena prekjuče, na autobuskom stajalištu u selu Vrba gdje je poslednjih 12 godina živjela kao podstanar.

Kako navode njene komšije, Maja je bila divna prema njima.

– U komšiluku je imala nekoliko osoba koje su imale koronu i ona je svakodnevno dolazila da ih obiđe i donese šta im treba – kažu komšije.

Takođe, navode da je nesrećna Maja bila u vezi sa M.P. iz Tutina, te da ju je on u stopu proganjao i patološki bio ljubomoran.

Međutim, kako navode, iako je u toku potraga za njim, oni se plaše da bilo šta o njemu kažu, dok ne bude uhvaćen, znajući na šta je sve spreman.

Čitaj još:   UHAPŠEN PAZARAC: Zaplijenili igarete otkrivrne mu i lažne tablice... (foto)

Potvrđuju da je Maja živjela u velikom strahu od njega i da se čak plašila da zaspi sama. Poslednji put je, kažu, viđena u utorak oko 18 sati kada joj je javljeno na telefon da joj je gotova registracija vozila i tehnički pregled.

Tada joj je rečeno da siđe do autobuskog stajališta, odakle joj se izgubio svaki trag sve do juče kada je njeno tijelo pronađeno sa prostreljnom ranom od metka na sljepoočnici. Pretpostavlja se da ju je pomenuti M.P. na prevaru namamio da dođe po auto i odatle je odvezao put Ribarica, usmrtio je, i potom tijelo bacio u rijeku.

izvor: objektiv.rs