IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Đorđo Žujović, čovjek koji je prekrečio mural Mladića MORAO NAPUSTITI BEOGRAD zbog PRIJETNI

Đorđo Žujović, predstavnik Socijaldemokratske partije Srbije, morao je napustiti Beograd nakon što je dobio niz prijetnji zbog toga što je u srijedu bacio kreč na mural ratnog zločinca Ratka Mladića u Njegoševoj ulici.

Žujović je odlazak iz Beograda potvrdio za Danas.rs.

“Na nagovor i savjet dobrih prijatelja i ljudi kojima vjerujem, poslije onoga što se desilo u srijedu kod murala Ratka Mladića, bio sam prinuđen da jedno vrijeme budem van Beograda, što će se brzo završiti jer nemam strah, ovdje je više u pitanju zabrinutost.

Prijetnje, spremljeni fizički napadi na mene pa odustajanje, vrijeđanje onih koji su sa mnom u kontaktu i daju mi javno podršku, postali su dio mog svakodnevnog života koji je postao nemoguć.

Znam šta sam uradio, koliko su mi motivi bili ispravni i čisti, u koje vrijednosti vjerujem i vaspitanje mi nije dozvoljavalo drugačije. Nema potrebe da neko staje u moju zaštitu, ne kukam nigdje niti molim za pomoć, oni koji su bili svjesni u kakvoj sam opasnosti, pružili su mi ruku i ne mogu im to nikada zaboraviti. I oni znaju da neću”, kaže Žujović.

Čitaj još:   PIVSKE FLAŠE I PRAZNE STOLICE ''ČUVAJU''MURAL MLADIĆA!!!

Izvor: Danas.rs

PIVSKE FLAŠE I PRAZNE STOLICE ”ČUVAJU”MURAL MLADIĆA!!!

Danas nije bilo mladića koji su prethodnih dana “štitili” mural Read more