IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OLIVERA Balašević: Otkrila zašto je vratila djevojačko prezime… (foto, video)

Olivera Balašević, udovica legendarnog Đorđa Balaševića, objasnila je na Fejsbuku zbog čega je vratila svoje djevojačko prezime…

NOVI SAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti ponedeljak, 15.11.2021… 09: 55…OLIVERA Balašević: Otkrila zašto je vratila djevojačko prezime… (foto)

Olivera Balašević, udovica legendarnog Đorđa Balaševića je nedavno zaintrigirala javnost kada je obrisala sve fotografije sa Đoletom sa Instagrama, a sada je objasnila da nema skandala u priči oko vraćanja djevojačkog prezimena.

„Na omotu knjige koja je povod mog oglašavanja, pojavljuje se i prezime Savić, moje djevojačko, a životno prezime moje majke, koje me je čuvalo u godinama prepričanim na stranicama koje slijede…

Stavila sam ga tu iz poštovanja, umjesto posvete, a pomalo i iz sujevjerja, ne baš kao zečiju šapu, prije kao krilo anđelka koji je tako savjesno bdio nad jednim kućerkom kraj Begeja“, napisala je Olivera i dodala:

”Nema dakle nikakvog skandala, čak ni misterije oko toga, niti ičega što bi moglo da konkuriše „zadrugarima“ i koroni u medijima, u rijetkim preostalim novinama, i na takozvanim portalima. Kad te zadesi da iz nekog razloga postaneš takozvana „javna ličnost“, najčešće te poistovjete sa „javnom svojinom“, pa te tako i tretiraju.

Prosto mi lakne kad vidim da nigdje niko ništa nije objavio o mojoj djeci, mojoj porodici, pa samim tim ni o meni, ili u krajnjem nedostatku tema i ovoj knjizi. Istina je da se objavljivanje vijesti svelo uglavnom na prenošenje sa nečijih ličnih objava na društvenim mrežama, ali i tu dolazi do silnih slučajnih i namjernih grešaka, malo iz aljkavosti, malo više iz zlobe.“

Čitaj još:   NOVI IZGLED i IMIDŽ RUSKE MAFIJE: Imaju stroga pravila , ne smiju da imaju kuću ili da se žene, kako se postaje BOS! (foto, video)

izvor Nova S

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more