IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“STRPLJEN – SPAŠEN”: Stanivuković o slučaju uhapšenog DODIKOVOG savjetnika

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković kazao je kako će institucijama dati razuman rok da riješe slučaj Marka Šukala, savjetnika Milorada Dodika, koji je uhapšen tokom vikenda u ugostiteljskom objektu zbog posjedovanja narkotika. Ukoliko institucije ne odgovore u razumnom roku, Stanivuković će kako kaže, tražiti infromacije.

“Ključno pitanje je lanac droge, kako neko iz tako visokog kruga dođe u poziciju narkotika. Treba pričekati institucije u razumnom roku. Ako ne budu reagovale, kao gradonačelnik Banjaluke, jer se radi na teritoriji Banjaluke, tražit ću podatke i biti spreman s ljudima iz MUP-a napraviti sastanke. Jer, ova vrsta aktuelizuje takvu vrstu problematike.  Obavezujem se da ovo neće biti tema koja će trajati jedan ili dva dana”, rekao je Stanivuković.

Dodao je kako će tražiti podatke o racijama i pronađenoj drogi. Ako institucije odgovore, kaže, nema potrebe da glumi sudiju. Naveo je i to kako nema potrebe za lešinarenjem, ali da je ovo bitno pitanje za sve u Banjaluci.

Čitaj još:   TEŽAK UDARAC VUČIĆU: „SAD će nastaviti podržavati tranziciju KBS- a u VOJSKU KOSOVA“

“Ako ne bude, morat ću kao gradonačelnik da tražim informacije. Strpljen – spašen”,  poručio je Stanivuković.

izvor:  N1.

RATNI ZLOČINAC I PRVI ČETNIK SRBIJE: Hvali DRAŠKA, a DODIKU poručuje…

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je u jutarnjem programu Hepi Read more