IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA PRED ZGRADOM VLADE RS- a: CRNOGORKA htjela doći do Dodika, vrištala je i galamila, a onda je… (foto)

U Ministarstvu unutrašnjih poslova RS- a potvrdili su da se desio incident i da je nakon toga uhapšena državljanka CRNE GORE…

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, vijesti, utorak, 16.11.2021… 00: 55… DRAMA PRED ZGRADOM VLADE RS- a: CRNOGORKA htjela doći do Dodika, vrištala je i galamila, a onda je… (foto)

Državljanka Crne Gore napravila je pravu dramu danas ispred zgrade Vlade Republike Srpske, kada je zatražila da je primi član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, a zatim napala policajca koji radi na obezbjeđenju, otkriva Srpskainfo.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske potvrdili su za Srpskainfo da se desio incident i da je nakon toga uhapšena strana državljanka.

Prema njihovim saznanjima, ova žena je jutros rano došla na prijavnicu zgrade Vlade Srpske i zatražila da bude puštena unutra.

Ona nije imala potpunu dokumentaciju, ali je tražila da je odmah primi Milorad Dodik i da se mora sastati sa njim. Radnici na prijavnici su joj objasnili da joj dokumentacija nije potpuna, da izvadi ostale papire i da ponovo dođe– pojašnjava izvor Srpskainfo.

Ona je nakon toga otišla, ali se vratila opet danas oko 15 časova, ali i dalje nije imala potpunu dokumentaciju.

Kada su je radnici sa prijavnice odbili, ona je počela galamiti i tražila je da je odmah primi član Predsjedništva BiH.

Čitaj još:   MILO Đukanović uputio poziv mandataru, DRITAN brže bolje ODGOVORIO: Nemamo vremena za gubljenje...

Oni su joj probali objasniti da ne može tek tako da dođe, ali je ona tada postala agresivna i počela je da galami. Tada je nastao pravi haos, ona je vrištala i galamila i pravila scene, tražila je da je odmah puste kod Dodika– ističe sagovornik Srpskainfo.

Tada im je prišao policajac koji radi na obezbjeđenju Vlade Srpske i upozorio ju je da mora da se smiri.

Ona je odbijala da se smiri i nastavljala je da vrišti i galami. Nakon toga joj je policajac ponovio ako se ne smiri, da će biti uhapšena, ali je ona to ignorisala. Tada joj je policajac rekao ako ne prestane da će biti uhapšena, ali je ona opet nastavila po svome– kaže pomenuti izvor.

Prema njegovim riječima, policajac je tada krenuo da je uhapsi i ona je pružala prvo pasivni, a zatim i agresivni otpor policajcu.

U jednom trenutku ona je i udarila policajca, te je nakon toga uhapšena. O svemu je obaviješten i sudija za prekršaje, te je ona kažnjena po dva člana– ističe sagovornik Srpskainfo.

Čitaj još:   MILE, VOŽD OD LAKTAŠA: „Treba kazniti 'Pravdu za Davida',proteste ZABRANITI, spriječili su nastup Harisa Džinovića…“

Dodaje da će ona večeras biti izvedena pred sudiju za prekršaje, pošto se radi o stranoj državljanki…

IZVOR Srpskiinfo.rs

SVE BELVEDERSKE POBJEDE- Opšti crnogorski INAT i UJEDINJENJE…

Od referenduma do danas nije bilo toliko jedinstva u crnogorskom Read more

Katnić i Čađenović danas saslušavaju Veljka Belivuka u Beogradu… (foto, video)

Glavni specijalni državni tužilac Milivoje Katnić i specijalni tužilac Saša Read more