IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GORICA DODIK OPET U TRANSU: Iznervirana tekstovima Slobodana Vaskovića ubrzano piše… (foto)

Gorica Dodik ponovo je u transu i počela ubrzano da piše tvitove, nervira Se tekstovima Slobodana Vaskovića, napala je i Milana Radovića, a njen tvit i odgovor Nebojša Vukanović prenosi na svom blogu u cijelosti…

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, vijesti, utorak, 16.11.2021… 16: 55… GORICA DODIK OPET U TRANSU: Iznervirana tekstovima Slobodana Vaskovića ubrzano piše… (foto)

Poštovana gospođo Gorice,

Jasno mi je da svojim medijskim naporima želite pomoći svom ocu. Nakon dugogodišnjeg nesavjesnog ponašanja i krajnje neodgovornog političkog djelovanja, očekivano je da je broj njegovih neprijatelja postao izuzetno veliki. Razumijem da Vam zbog toga nije prijatno i siguran sam da bismo svi imali pomiješana osjećanja na Vašem mjestu.

Otkako sam se uključio u političku borbu u Republici Srpskoj, nijednim svojim postupkom nisam odstupio od vlastitog uvjerenja da politiku moramo vratiti u okvir „fer-pleja“. Na isti način posmatram svaki drugi oblik djelovanja, uključujući i poslovni, a to je nešto po čemu me ljudi prepoznaju i što smatram veoma važnim i lično vrijednim.

alt

Sada kada sam to naglasio, nadam se da Vam je jasno da je ovo kurtoazni odgovor. Vi niste moj sagovornik i nemam namjeru da započinjem bilo kakvu raspravu sa Vama. Jedini odgovor na optužbe koje ste iznijeli je da je Vaše ponašanje neprikladno i ružno, da njim nanosite dodatnu štetu Vašem ocu, koji je zaista u sve problematičnijoj političkoj situaciji.

Čitaj još:   MONAKO Danijel Subašić se oprostio od reprezentacije Hrvatske...

Navikao sam na histerične i nekulturne optužbe, kao i na silovite i beščasne uvrede od članova SNSD-a, ali Vaš „tvit“ je najperfidnija poruka koju sam do sada imao priliku da pročitam, a da je upućena meni. Žao mi je što ste se odlučili na takav put.

Perfidno manipulišući i optužujući me da stojim iza napada na Vašu porodicu, vi pominjete moju djecu i stavljate metu na moju porodicu. To je, gospođo Gorice, maliciozno, ispod svakog nivoa i daleko više govori o Vama nego što mislite – ne samo o pristojnosti i vaspitanju, nego i o Vašim namjerama.

Što se tiče ostalih želja, ja ne priželjkujem nikome kaznu od Boga, ali biću sasvim zadovoljan onom koja će stići od sistema i zakona. Možda takva kazna nije kreativna kao Božija, ali je takođe opasna, naročito po miran san i raspoloženje onih koje sigurno čeka”, kaže se u odgovoru Milana Radovića.

Čitaj još:   POZIV NA OPREZ Korona je MUTIRALA: Dr Begović iznijela ALARMANTNO upozorenje koje je zabrinulo sve... (foto i video)

nebojšavukanović.info

SVE BELVEDERSKE POBJEDE- Opšti crnogorski INAT i UJEDINJENJE…

Od referenduma do danas nije bilo toliko jedinstva u crnogorskom Read more

Katnić i Čađenović danas saslušavaju Veljka Belivuka u Beogradu… (foto, video)

Glavni specijalni državni tužilac Milivoje Katnić i specijalni tužilac Saša Read more