IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KO CRTA METE: Tužba protiv GP URA zbog laži i vrijeđanja– na SUDU da dokažu navodnu kriminalnu strukturu vlasništva portala… (foto)

Građanski pokret URA je na svom FB nalogu demantovao navode iz teksta portala Standard u kojem se navodi da je lider tog pokreta Dritan Abazović pripremio ponudu za DF, ali ne i za lidere o ulasku u novu vladu. URA je ovaj tekst označila kao FAKE NEWS i otišla korak dalje te optužila Standard da je ”parapolitički i kvazi portal iza čije vlasničke strukture stoji kriminal”.

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, utorak, 16.11.2021… 16: 55… KO CRTA METE: Tužba protiv GP URA zbog laži i vrijeđanja– da na SUDU dokažu navodnu kriminalnu strukturu vlasništva portala… (foto)

S obzirom na to da je vlasnička i urednička struktura portala Standard transparentna kao i finansije, jasno je da GP URA batinom sa pozicije vlasti pokušava da ućutka sve one koji ne misle kao oni.

Zbog ovih navoda, Standard priprema tužbu protiv GP URA čime će dati šansu ovoj političkoj organizaciji da navode o kriminalnoj vlasničkoj strukturi dokaže na sudu.

Zbog ovog besprizornog napada Standard će se obratiti i međunarodim instancama, jer GP URA i lideru nije prvi put da kvalifikuje Standard na vrlo neprimjeren i opasan način.

Čitaj još:   TEGELTIJA ULIČARSKIM REČNIKOM ODGOVORIO MINISTRICI TURKOVIĆ : “Neće moći Bisera, dođi i sruši ako misliš da možeš…” (foto)

Interesantna je činjenica da je demant vijesti stigao pet minuta nakon objavljivanja teksta na portalu Standard, a još intrigantnije je žestina odgovora, ako znamo da je sličnih tekstova bilo na pretek posljednjih nedjelja u crnogorskim medijima.

Nejasno je šta je toliko uznemirilo GP URA i natjeralo na besprizornu pljuvačinu i spinovanje.

Zbog čitalaca portala Standard napominjemo da su navodi u tekstu potpuno tačni, da su potvrđeni sa više strana i od nekoliko vrlo upućenih sagovornika, koji su željeli da ostanu anonimni.

U prilog tome i informacija, koju znaju i lider GP URA, i vjerovatno ostali čelnici tog pokreta, Abazović je već razgovarao sa jednim od lidera DF-a, a zvanični sastanak sa DF-om je zakazan za sjutra.

Uostalom, sve ovo korespondira sa jučerašnjom izjavom Abazovića koji je i najavio razgovore sa DF-om, pa otuda još više zbunjuje žestina kojom se URA sručila na portal Standard.

Uredništvo Standarda

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more