IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KATARINA Bulatović odgovorila Radunoviću: NEKO NIKAD NE DORASTE A MI SMO UJEDINILE SVE CRNOGORCE NA SVIJETU

Povodom jučerašnje konstatacije poslanika Demokratskog fronta Slavena Radunovića, koji je u Skupštini Crne Gore govorio kako je ženska rukometna reprezentacija bila “DPS tim” i kako za nju nije navijao niko osim pristalica te partije, oglasila se i doskorašnja reprezentativka Crne Gore Katarina Bulatović.

“Biti sportista i predstavljati svoju zemlju širom svijeta je nešto najljepše što jedna mlada osoba može da poželi, a donijeti najsjajnija sportska odličja u domovinu i usrećiti svoj narod, barem na tren, je nešto neprocjenjivo. Nama je to uspjelo nekoliko puta”, naglasila je ona.

Ističući značaj nastupa za državni tim, ona je Radunovića prozvala i zbog nedavne izjave tokom rasprave na jednom od odbora na temu silovanja.

“Uspjele smo da ujedinimo sve Crnogorce na svijetu, da svima srca kucaju kao jedno. I to će ostati zapisano za sva vremena. Isto tako će ostati zapisano retoričko pitanje jednog, vječito nespremnog, sa klupe za rezervne igrače: ”A  šta ako nečija razmažena ćerka prijavi silovanje?”, podsjetila je Bulatović na Radunovićeve stavove.

Čitaj još:   CRNOGORCI oštro o gostima iz Srbije– ''PAŠTETA TURISTI, SVE IM JE SKUPO'' (foto + video)

Očito misleći na poslanika DF, ona je dodala i – neko nikad ne poraste, neko ne odraste, a neko ne doraste.

izvor: analitika.me

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   ERDOGAN I PORUKA ZA SAD: „ZATVORIĆEMO dvije baze s američkim vojnicima u Turskoj, ništa niste uradili što ste obećali..." (foto)