IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović- Stanković dala izjavu u CB: NAPAD DOŽIVLJVAM KAO POKUŠAJ ZASTRAŠIVANJA…

Poslanica Socijaldemokratske partije u Skupštini Crne Gore, Draginja Vuksanović-Stanković danas je dala izjavu u CB Podgorica povodom predmeta koji je formiralo ODT u Nikšiću protiv funckionera DF koji su je na primitivan način vrijeđali na jednoj društvenoj mreži.

“Izjavu sam dala, svjesna činjenice da su ovakvi verbalni napadi postali uobičajeni u Crnoj Gori u proteklih godinu dana. Ovaj napad ne doživljavam napadom samo na sebe, kao ženu, majku, ćerku i suprugu. Ovaj napad doživljavam prije svega kao pokušaj zastrašivanja kako se ne bi i dalje borila za građansku, uspješnu i evropsku Crnu Goru”, navela je poslanica SDP.

Ona je poručila da se ovim sramnim ponašanjem predstavnika nove vlasti pokušava poslati i poruka svim ženama i djevojčicama da njihovo mjesto nije na javnoj sceni, da ne treba da se bave naučnim radom, da budu poltičarke, novinarke, profesorice, uspješne privrednice.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović-Stanković: Smeta vam FCJK, jer su PROFESORI i STUDENTI rekli NE puzećem FAŠIZMU

“Međutim, ovi napadi na mene, na moje kolege poslanike iz manjinskih partija, na vjerske velikodostojnike, na sve one koji misle da im se može jer je “osvježilo” neće me pokolebati da se sa još većom energijom nastavim boriti za ono što su temeljne vrijednosti države Crne Gore – njen građanski, multietnčki i evropski identitet” – zaključiča je poslanica Draginja Vuksanović-Stanković. 

izvor: analitika.me

DRAGINJA Vuksanović-Stanković: Nestao jedan čitav grad, ministrica ZDRAVLJA hitno da podnese OSTAVKU…

Poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović-Stanković je, osvrćući se na Read more