IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SAMRA Mujević- najbolja studentkinja Filozofskog fakulteta UCG- a: Želja da upiše doktorske studije… (foto)

Samra Mujević (10.00) proglašena je za najbolju studentkinju Filozofskog fakulteta UCG-a za tekuću studijsku godinu 2020/21, što za nju predstavlja veliko zadovoljstvo i vodi je ka cilju da završi osnovne, zatim master studije.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 19.11.2021…08: 32… SAMRA Mujević- najbolja studentkinja Filozofskog fakulteta UCG- a: Želja da upiše doktorske studije… (foto)

“Ova nagrada za mene čini vid uvažavanja cjelokupnog dosadašnjeg rada, truda i zalaganja, ali i podstrek i motivaciju za dalje, jer upravo ova nagrada potvrđuje da se svaki trud uvijek isplati”, dodaje studentkinja i kaže da nakon završetka osnovnih studija planira da nastavi školovanje na Univerzitetu Crne Gore.

Od aktivnosti koje izdvaja kao značajne, a dešavale su se tokom cjelokupnog školovanja, izdvaja događaje u kojima je zastupljen timski rad, zatim prezentacije, izlaganja, debate i slično.

“Navedene aktivnosti značajne su iz razloga što podstiču razvoj interpersonalnih i komunikacijskih vještina, a te vještine su za našu buduću profesiju zaista važne”, kaže Samra i dodaje da je veoma značajno i to što studenti Pedagogije imaju mogućnost da idu u posjete školama i prisustvuju časovima, i da već sada posmatraju očima budućih pedagoga.

Za ostvarenje svakog cilja, kaže ona, neophodno je određeno zalaganje, rad i trud. “Na sve to ne gledam kao na odricanja, već prije svega, kao na ulaganje u sebe i u svoju budućnost, a takav stav je, po mom mišljenju, ključ uspjeha. Pored toga, dobra organizacija vremena i strategija u radu, uvijek mogu pomoći da se odricanja svedu na minimum i sve aktivnosti usklade”.

Čitaj još:   KAKO JE OVO MOGUĆE: U centru parkirao auto na krov kuće... (foto i video)

Budućim pedagozima poručuje sljedeće: “Svima koji opredijele za studije  Pedagogije, poručila bih da vjeruju u sebe, da slijede svoje snove i da budu sigurni u svoju odluku i izbor buduće profesije, jer je profesija pedagoga, prije svega, jedna izuzetno humana profesija”.

izvor Kodex.me

Dnevni horoskop za 30. novembar 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

DA JE PREŽIVJELA SFRJ: Danas bi slavila 78. rođendan… (foto, video)

Današnji dan, 29. novembar, se u nekadašnjoj zajedničkoj državi Jugoslaviji Read more