IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“SLIJEDI NAJCRNJI SCENARIO ZA DODIKA”: Vojin Mijatović šokirao gledaoce o sankcionisanju lidera SNSD- a… (foto, video)

“Milorad Dodik je na kraju svoje političke životne karijere i katastrofalno tragično će završiti”, izjavio je ovo potpredsjednik SDP-a BiH Vojin Mijatović u Pressingu…

SARAJEVO: Regija, Crna Hronika, vijesti, petak, 19.11.2021…00. 32… “SLIJEDI NAJCRNJI SCENARIO ZA DODIKA”: Vojin Mijatović šokirao gledaoce o sankcionisanju lidera SNSD- a… (foto, video)

Kazao je i to kako ima informacije da slijedi “najcrnji scenario” za Dodika.

“Zamjeram mu što je izdao baznu ideju SNSD-a, BiH i sebe. Tvrdio sam do skoro da taj čovjek nije nacionalista. I nije bio zaista. S ponosom je bilo biti član SNSD-a tih godina. Tada smo proganjani od SDS-a kao izdajnici. To je bila katastrofa. Šta se desilo s tim čovjekom, ne mogu da objasnim ni sam sebi. Neću ga udarati. Taj čovjek je na kraju svoje političke životne karijere, katastrofalno tragično će završiti”,  rekao je Mijativoić.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 31. juli 2018. godine

Istakao je kako će Dodik završiti tamo kao što je i nastao – kao projekat međunarodne zajednice.

“Zaboravlja da je došao za premijera s dva poslanika. Da su ga doveli oni koje pljuje danas, a ti ne opraštaju baš pljuvanje javno. Slijede prilične sankcije EU prema Dodiku i najcrnji scenario. Zato je panika s njegove strane. Slijede sankcije nekoliko najjačih zemalja EU. Pratit će i Amerikanci”,  kazao je Mijatović.

izvor N1

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more