IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Krivokapić- GLAVA MI JE MALA, PA NE PAMTIM ”… (video)

Premijer Crne Gore, Zdravko Krivokapić je u sklopu predstavljanja kapitalnog budžeta, odgovarajući na pitanja medija kazao da Jusovaču ne bi dirao već da treba da služi kao dokaz šta se dešavalo. On je, novinarki gradske TV kazao da ta medijska kuća širi govor mržnje i da je nastala isključivo kako bi promovisala samo jednu ideju.

Krivokapić je upitan da li je tačno da je ministar Milatovic kazao da su velika većina pravoslavaca vjernici SPC, kao i da nije bitno da li će u noći između 4. i 5. septebmra poginuti pet ili deset Crnogoraca.

”Apsolutno nije tačno i vaša televizija širi govor mržnje koji je nedopustiv za ovo vrijeme. Vaša televizija je nastala kao odgovor na pitanje izbora u Podgorici maja 2022. godine. Vaša televizija je dala najveće plate da bi privukla novinare iz drugih kuća kako bi tako promovisala jednu ideju. Ovdje nije pitanje ko je Crnogorac ili Srbin već da li ste građanin ili ne. Najveći građanin je gospodin Jakov Milatović, evropski đak koji nikada ne razmišlja drugačije nego građanski i to je rijetkost…

Koji odbor raspravlja o tome šta je neko rekao na sjednici koja je bila u gluvoj sobi. Vi kao novinar treba da imate izvor koji je to rekao jer taj koji je to rekao sigurno nije bio tu. Ne može on da priča ono što se dešava u jednoj gluvoj sobi. Ako ste i tu sobu ozvučili onda ja nemam šta da pričam. Ovo nije istina, ovo je još jedna servirana laž koja dominira Crnom Gorom. Istina, rad i gradnja mogu da promijene crnu Goru. A ne neistina, nerad i nesposobnost”, kazao je Krivokapić.

Čitaj još:   PREMIJERSKI SAT NA CETINJU: Krivokapić se blamirao, prijetio poslanicima...(video)

Upitan o pretvaranju Jusovače u kreativni hab, premijer je kazao da ona mora stojati takva kakva jeste kao dokaz i opomena.

”Kad bi mene pitali ostavio bih Jusovaču kao zatvor koji treba da služi kao dokaz šta se radilo u tih nekoliko godina u toj Jusovači. Imam i rođake i kumove koji su prošli to. To je golgota koja zaslužuje kao dokaz, simbol i opomena svakom građaninu Crne Gore”, kazao je Krivokapić.

Gradska bolnica će, kako dodaje, biti izgrađena čim stigne adekvatni projekat i najbolja lokacija.

”Naravno da ćemo da radimo gradsku bolnicu i to u najkraćem mogućem peridou. Čeka se najbolji projekat i najbolja lokacija. Podgorica je mjesto gdje živi najveći dio građana Crne Gore. Oni moraju da imaju kvalitetnu zdravstvenu zaštitu kao svi građani”, kazao je Krivokapić.

Čitaj još:   INFORMIŠITE SE NA VRIJEME- Oluja stigla i u BiH: Upozorenje izdato za osam regija- Grad veličine oraha, zabilježeno više od 2.000 munja i gromova... (foto, video)

On je u jednom momentu kada su novinari pitali za detalje o projektu rekao “glava mi je mala, pa ne pamtim”.

.zvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more