IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POZNAT IDENTITET UBIJENE ŽENE U ZENICI: Policija traga za muškarcem koji je pucao u nju… (foto)

U zeničkom naselju Babina Rijeka danas je u poslijepodnevnim satima ubijena žena…

ZENICA: BiH, Crna Hronika, vijesti, utorak, 23.11.2021, 18: 32… POZNAT IDENTITET UBIJENE ŽENE U ZENICI: Policija traga za muškarcem koji je pucao u nju… (foto)

Dva sata nakon pucnjave u kojoj je smrtno stradala 36- godišnja Zeničanka H. S. policija i dalje traga za muškarcem koji je prema rIJečima građana iz Prve zeničke brigade, ispalio više hitaca iz vatrenog oružja.

Kako je kazala Aldina Alić, portparol MUP- a Zeničko- dobojskog kantona, u ženu je pucao muškarac.

– Prijavljena je upotreba vatrenog oružja, oko 15.40 sati, muške osobe prema ženskoj osobi. Tom prilikom žena je smrtno stradala- dodala je Alić.

Navela je da za muškarcem koji je pucao policija intenzivno traga, te radi na njegovoj identifikaciji i pronalasku…

Čitaj još:   NOVI PAZAR MISLI NA SVE, PA I NA ZABORAVLJENE DUŠE...

Kako nezvanično saznaje Klix, ubistvo je izvršio bivši muž Zeničanke H. S., a motivi i dalje nisu poznati. MJeštani su kazali da je ubijena živela s drugim muškarcem i da je dvoje dJece ostalo bez majke.

Zenička policija je na nogama od prijave događaja te je raspoređena širom grada, a na ulazima i izlazima iz grada nalaze se policijske patrole s dugim cevima.

Pristup zgradi sa ulice Prve zeničke brigade u potpunosti je blokiran, a u toku je uviđaj te prikupljanje dokaza sa mesta događaja.

Uviđaj treba da počne…

izvor agencije