IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Krivokapić se poziva na BOGA a ponaša se kao kožnomantilaši iz ‘46. god.

Za nekog ko se poziva na Boga dvadeset četiri sata u toku dana, Zdravko Krivokapić i njegova djeca, zajedno s Milojkom Spajićem, ponašaju se prilično revolucionarno i otimački da bi im pozavidjeli i kožnomantilaši iz 1946. godine – poručuju iz Demokratskog fronta.

Front je reagovao na odluku da Milan Ljiljanić bude novi izvršni direktor Monteputa.

”Demokratski front obavještava javnost da je odlazeći premijer Zdravko Krivokapić već po ko zna koji put prekršio koalicioni sporazum parlamentarne većine imenujući za direktora Monteputa izvjesnog Milana Ljiljanića, koji bi trebalo da pojača redove stranke u formiranju koju ovih dana ubrzano konstituišu ministar Spajić i djeca Zdravka Krivokapića.

Ovakvo kabadahijsko ponašanje odlazećeg premijera najbolje govori o tome kome je stalo do funkcija, i ko je, uzurpirajući poziciju premijera, kroz klasičnu zloupotrebu službenog položaja nastavio privatizovanje institucija”, navodi se u saopštenju DF-a.

Kako dodaju, skoro dva mjeseca premijer Krivokapić nije želio da uvrsti u dnevni red Vlade predlog Ministarstva saobraćaja i kapitalnih investicija za imenovanje direktora Monteputa.

”Nego je suprotno koalicionom sporazumu zajedno s ministrom Spajićem imenovao budućeg stranačkog funkcionera Ljiljanića, potvrdivši da nije dostojan funkcije koju obavlja.

Zato želimo da poručimo crnogorskoj javnosti da upravo oni, koji su nas optuživali za navodno pozicioniranje po dubini, za njihovu stranku u formiranju uzeli su Upravu za šume, Barsku plovidbu, Kotorsku plovidbu, Upravu za carine, Monstat, Monteput, Agenciju za ljekove i na desetine drugih sistema kojima kadriraju djeca Zdravka Krivokapića i Singapurćanin Spajić”, ističu iz DF-a.

Čitaj još:   KRIVOKAPIĆ: Vlada neće hapsiti sveštenike, NE POSTOJI SAMO ZEMALJSKI SVIJET(video)

Oni tvrde da se Krivokapić i Spajić ponašaju kao ”kožnomantilaši”.

”Za nekog ko se poziva na Boga dvadeset četiri sata u toku dana, Zdravko Krivokapić i njegova djeca, zajedno s Milojkom Spajićem, ponašaju se prilično revolucionarno i otimački da bi im pozavidjeli i kožnomantilaši iz 1946. godine”, ističe se u saopštenju.

Formiranje nove Vlade i nezavisnog tužilaštva, tvrde u DF-u, će biti prava prilika da se sazna ko je u Vladi učestvovao u švercu cigareta.

”Ko je i za koji iznos, upropastio akciju hapšenja rekordne isporuke kokaina, da li je neko, i za koji iznos, dodijelio politički azil Telmanu Ismailovu, da li je neko u aktuelnoj Vladi, ili nečija djeca, trgovao ekonomskim državljanstvima, da li su neki ministri i direktori državnih sistema učestvovali u namještanju tendera, da li su nečija djeca vozilima ANB-a putovala na ljetovanje u Grčku, za čijeg sina je klan iz Granda specijalno otvorio autoput, kao i još hiljade pitanja koje ćemo tek da otvorimo”, zaključuje se u saopštenju.

Čitaj još:   LJEKARI SLOŽNI a Dr Nestorović šokira sve redom: Korona izvršava samoubistvo... (foto)

izvor: analitika.me

DERNEK U MOJKOVCU- Ćerke Krivokapića ŠOKIRALE: Nakon kampanje uz ALKOHOL se opustile do ”DASKE”

Premijer Zdravko Krivokapić nezvanično stoji iza partije ”Ne damo Mojkovac” koja učestvuje Read more

Krivokapić- GLAVA MI JE MALA, PA NE PAMTIM ”… (video)

Premijer Crne Gore, Zdravko Krivokapić je u sklopu predstavljanja kapitalnog Read more