IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PROGOVORIO TRAGIČAR SARAJEVA: “Igrači Širokog su mi psovali majku, zato sam reagovao” (foto)

Tragičar Sarajeva oglasio se nakon utakmice na Instagramu i ispričao svoju stranu priče…

SARAJEVO: BiH, Sport, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 29.11.2021… 00: 32… PROGOVORIO TRAGIČAR SARAJEVA: “Igrači Širokog su mi psovali majku, zato sam reagovao” (foto)

FK Sarajevo izgubio je danas na gostovanju kod Širokog brijega na Pecari rezultatom 2: 1…

Iako je bordo tim dominirao u prvom poluvremenu i na pauzu otišao sa vodstvom od 1:0, u nastavku je domaći tim došao do preokreta, prenosi Fokus.ba.

Ključni trenutak meča, po mnogima, bilo je isključenje Darka Bodula, jednog od najboljih igrača Sarajeva.

Nakon preoštrog starta nad njim na centru terena koji je evidentno trebao biti “nagrađen” žutim kartonom, sudija to, na negodovanje Bodula, nije učinio.

Bodul je oštro protestovao, nakon čega je došlo do naguravanja na sredini terena, a zatim je igrač Sarajeva ošamario protivničkog igrača i dobio direktan crveni karton.

Čitaj još:   HOROR u Herceg Novom: Na deponiji našli djelove tijela, prethodno u jednom stanu pronađena dva leša... (foto)

Tragičar Sarajeva oglasio se nakon utakmice na Instagramu i ispričao svoju stranu priče.

“Svu krivicu preuzimam na sebe, izvinjavam se saigračima, stručnom štabu i svim vjernim navijačima”, napisao je Bodul i nastavio sa detaljima nemilih scena.

“Suđenje tokom cijelog meča bilo je ispod svakog nivoa. Nakon očiglednog starta s leđa koji bi se svugdje okarakterisao faulom za žuti karton, dosuđen je samo faul…

Nakon mog negodovanja igrači Širokog su krenuli put mene i pritome uputili psovke – majke, što nisam mogao da savladam i reagirao sam”, napisao je Bodul i izvinio se što je, kako kaže, ostavio klub na cjedilu.

izvor (SB)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more