IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POKUŠAJ UNOŠENJA DROGE: Crnogorska policija zaplijenila 37 kg kokaina na granici sa… (foto)

Crnogorska policija zaplijenila je 37 kg kokaina pronađenog u vozilu albanskih registarskih oznaka na graničnom prijelazu Debeli brijeg-Karasovići te je uhapsila državljanina…

PODGORICA: Regija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 30.11.2021… 07: 32… POKUŠAJ UNOŠENJA DROGE: Crnogorska policija zaplijenila 37 kg kokaina na granici sa… (foto)

Crnogorska policija zaplijenila je u ponedjeljak kokain pronađenog u vozilu albanskih registarskih oznaka na graničnom prijelazu Debeli brijeg-Karasovići te je uhapsila državljanina Albanije koji je pokušao drogu unijeti u Hrvatsku.

Kako je saopćila crnogorska policija, kokain je bio zapakiran u 35 paketića koji su bili sakriveni u automobilu.

Policijski i carinski službenici su izvršili kontrolu vozila marke “VW” albanskih registarskih oznaka kojim je upravljao P. S. (55), a u kojem su se nalazili E. S. (50) i S. S. (18), svi državljani Republike Albanije.

Čitaj još:   POLICIJA TRAGA ZA FATALNOM RAZBOJNICOM: DROGIRALA MUŠKARCA I POKRALA MU ROLEXE! Probudio se i uslijedio ŠOK (foto, video)

Kontrolom vozila u specijalno napravljenom bunkeru pronađeno je i oduzeto 35 pakiranja sa sadržajem kokaina ukupne težine oko 37,3 kilograma – saoćila je crnogorska policija.

Albanski državljanin P. S. uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga.

Postupak protiv njega vodit će Više državno tužiteljstvo iz Podgorice, prenosi Hina.

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more