IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STIŽU MINUSI: Trodnevna prognoza, kakvo nas vrijeme očekuje… (foto)

U Sarajevu prijepodne pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima može padati slab snijeg. U drugoj polovini dana smanjenje oblačnosti. Najniža jutarnja temperatura zraka oko -2°C, a najviša dnevna oko 2°C, saopćeno je iz FHMZ.

SARAJEVO: Regija, Putovanja, vijesti, utorak, 30.11.2021… 07: 32… STIŽU MINUSI: Trodnevna prognoza, kakvo nas vrijeme očekuje… (foto)

Danas prijepodne oblačnije u centralnim i istočnim područjima gdje će u jutarnjim satima padati slab snijeg.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i nula, na jugu zemlje do 6 stepeni Celzijusevih. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 1 i 7, na jugu zemlje do 9 stepeni.

U ostatku zemlje se prognozira razvedravanje. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U večernjim satima vjetar mijenja smjer na jugozapad. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 0°C, na jugu zemlje do 6°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 1 i 7°C, na jugu zemlje do 10°C.

U Sarajevu prijepodne pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima može padati slab snijeg. U drugoj polovini dana smanjenje oblačnosti. Najniža jutarnja temperatura zraka oko -2°C, a najviša dnevna oko 2°C, saopćeno je iz FHMZ.

Čitaj još:   Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić: DF ucjenio Vladu da će pasti ako se... (foto)

Sutra više oblačnosti u Hercegovini gdje se u večernjim satima očekuju pljuskovi. U Bosni pretežno sunčano, postepeno povećanje oblačnosti u večernjim satima.

Vjetar umjerene jačine južnog smjera. Povremeno će biti jakih udara juga. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 0°C, na jugu zemlje do 4°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 5 i 10°C.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima u većem dijelu zemlje. Padavine se ne očekuju na istoku i sjeveroistoku Bosne. Vjetar umjerene jačine, sa jakim udarima, južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 7°C, na jugu zemlje do 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 13°C…

.http://iBalkan.net

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more