IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VOJIN MIJATOVIĆ MOLI PUTINA: “Zadrži seosku varalicu u Moskvi, sve ćemo ti oprostiti” (foto)

Ako ti je stalo do srpskog naroda uradit ćeš to, napisao ti je VOJIN Mijatović.

BANJA LUKA: Svijet, Zanimljivfosti, vijesti, utorak, 30.11.2021… 15: 32… VOJIN MIJATOVIĆ MOLI PUTINA: “Zadrži seosku varalicu u Moskvi, sve ćemo ti oprostiti” (foto)

Potpredsjednik Socijaldemokratske partije BiH (SDP BiH) Vojin Mijatović sa svog Facebook profila uputio je molbu Vladimiru Putinu, nakon što je član Predsjedništva BiH Milorad Dodik otputovao u Moskvu gdje se treba sastati sa predsjednikom Rusije, ali i predstavnicima Gazproma sa kojima će razgovarati o isporuci gasa.

“Putine brate, napravićemo ti najveći spomenik, otpisaćemo ti milione dugova Rafinerije u Brodu (Bosanskom Brodu op.a), i reci šta još treba samo da zadržiš tu seosku varalicu u Moskvi da nam se ne vraća. Ako ti je stalo do srpskog naroda uradićeš to. Mali korak za tebe, al’ ogroman za srpski narod!”, objavio je VOJIN MIjatović.

Čitaj još:   TRIK KOJIM VAM SE HLJEB VIŠE NEĆE MRVITI: Pekari ga sjeku ovako, kriške bez mrvica!!! (foto)

izvor (SB)

NIKŠIĆ tribina „Svi za Crnu Goru“: Crna Gora i Crnogorci su vječita meta srpskog polusvijeta- Drugog aprila dilema ne postoji… (foto)

Na skupu govore reditelj Danilo Marunović, magistar političkih nauka Alek Read more

Čitaj još:   SPORAZUM SDP- a i URE: Reforma službi bezbjednosti, preispitivanje odluka Vlade, popis u skladu sa evropskim standardima...