IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STANIVUKOVIĆU PRIJETI GORICA DODIK: Ne plašim se… PONOSNO HODAM BANJA LUKOM…

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković kazao je da je zadovoljan dosadašnjim poslom koji je urađen u gradu na Vrbasu. Dodao je kako i građani Banjaluke prepoznaju njegovo zalaganje i da bi eventualni pokušaj njegovog opoziva bio “politički suicid”.

Jeste li zadovoljni onim što ste uradili za godinu dana u Banjaluci?

Prezadovoljni. Zato što smo povećali rebalans i prijedlog budžeta. To ne pada sa neba, to dolazi vrijednim radom. Imamo veći budžet za 27 miliona KM. Besplatan prijevoz za dio penzionera. Mi smo već 80 posto datih obećanja ispunili. Ja sam uradio svoj posao, predložio sam budžet, a Skupština je tu koja je korektiv. Moj stav je da budžet mora biti usvojen. Mi govorimo o rasporedu 27 miliona. To je historijski budžet u 21. vijeku.

Jesu li zadovoljni Banjalučani? Imate li povratne informacije? Da li ste štedili na nekim stvarima kojima građani nisu zadovoljni?

Ne znam da se štedilo na nečemu na čemu nije trebalo da se štedi. Mi smo smanjili naše plaće. Dali smo duplo manje sredstava na putovanja u odnosu na prošlu godinu kada se nije moglo putovati. Prema istraživanju imam veliku podršku. Pokušaj moga opoziva bi bio politički suicid.

Čitaj još:   STANIVUKOVIĆ OTKRIO PRAVO LICE: „U SREBRENICI NIJE BILO GENOCIDA, A PRESUDE KARADŽIĆU I MLADIĆU NE PRIZNAJEM. Čiča-miča, gotova priča“

Sa Goricom Dodik, kćerkom Milorada Dodika, „ratujete“ na društvenim mrežama. Prijeti vam novim snimkom. Plašite li se šta bi moglo isplivati ovaj put?

Preplašen sam. Ako imaju bilo šta neka objave. To su njihove čaršijske priče. Ne mogu da nađu kriminal, korupciju, ponosno hodam gradom i čistog obraza… Mi koji se bavimo javnim pozivom moramo imati veći stepen tolerancije da istrpimo njihove kritike.

izvor: SB

“STRPLJEN – SPAŠEN”: Stanivuković o slučaju uhapšenog DODIKOVOG savjetnika

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković kazao je kako će institucijama dati razuman rok Read more