IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KENANA Strujić- Harbić: U nedjelju dižemo GLAS protiv propadanja BIHORA…

Poslanica Bošnjačke stranke Kenana Strujić Harbić, pozvala je sve građane Petnjice da u nedjelju, na izborima, glasaju protiv daljeg propadanja Bihora i da glasaju za Bošnjačku stranku, jer na taj način glasaju za puno dostojanstvo Bošnjaka.

“Moje ponosne Bošnjakinje i Bošnjaci iz ponosnog i junačkog Bihora, nedjelja je dan kada treba da jasno, glasno i ponosno potvrdite da znate ko ste, šta ste, koja je i kakva vaša prošlost i kako želite da izgleda vaša budućnost.

Ponosne moje Bihorke i Bihorci, vi u nedjelju ne treba da date glas, vi u nedjelju treba da dignete glas protiv propadanja vašeg Bihora i vaše Petnjice; protiv raseljavanja vaših sestara, braće, djece i unučadi; protiv maćehinskog odnosa prema vama i vašem i našem Bihoru;

Protiv mišljenja tuđom glavom i branjenja tuđih interesa i višedecenijskog zapuštanja Petnjice i Bihora koje se nastavlja i danas; protiv ideje da odlazak bude vaša jedina šansa; protiv stranačkog asfaltiranja ulica i puteva ali i protiv propadanja građanske Crne Gore;

Protiv brisanja vaših najrođenijih iz budućnosti Bihora koji su napustili zato što im nije data šansa da ostanu; protiv etničkog, vjerskog i političkog budžetiranja aktuelne državne vlasti; protiv klerikalizacije društva i svetosavizacije obrazovanja; protiv podjele direktorskih pozicija u školama po partijskim aršinima i protiv zastoja u evropskim integracijama”, kazala je Strujić Harbić.

Čitaj još:   KENANA Strujić- Harbić: Dolazak MILORADA Dodika u Podgoricu, jasan znak da je Crna Gora, postala promoter ruske politike na Balkanu... (foto)

Istakla je da je glas za Bošnjačku stranku glas protiv svih ovih društveno – političkih devijacija, odnosno, glas za puno dostojanstvo Bošnjaka.

“Glas za Bošnjačku stranku je glas za očuvanje naše bogate istorije, kulture i naše kulturno istorijske baštine; glas je za neraskidivu vezu vaših najbližih iz dijaspore sa svojim Bihorom i svojom Crnom Gorom; glas je za punopravnost Bošnjaka u Crnoj Gori; glas je za jednak status Petnjice i drugih opština; glas je za stabilan i održiv razvoj Petnjice; glas je za nova i održiva radna mjesta u realnom sektoru; glas je za poštene, uspješne i sposobne ljude sa naše odborničke liste čije ljudske, profesionalne i sve druge kvalitete vi dobro znate”, poručila je poslanica Bošnjačke stranke.

Uz poruku da je glas za Bošnjački stranku glas “za vas, za vašu Petnjicu i vaš Bihor, za sve Bihorke i Bihorce, ma gdje oni živjeli”, Strujić-Harbić je pozvala građane Petnjice da zaokruže broj 4.

Čitaj još:   KENANA Strujić- Harbić: Najvažnije da Ustavni sud od ponedjeljka počne da radi, vidjećemo jesu li svi za kompromis...

izvor: cdm.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more