IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRALJICA Ranija Al- Abdullah: Modnim autfitima ruši predrasude o islamu… (foto)

Uvijek i za svaku priliku, gledajući fotografije kraljice od Jordana Ranije- možete imati inspiraciju za vaš modni odabir…

AMAN: Svijet Zanimljivosti, vijesti, subota, 04.12.2021…00,45…KRALJICA Ranija Al- Abdullah: Modnim autfitima ruši predrasude o islamu… (foto)

Žena kojoj se dive važi za ikonu dobrog stila, kraljica Rania Al-Abdullah imala je 28 godina kada je sa suprugom zasjela na prijestolje Jordana.

Snažno se bori za žene u svom društvu, ruši predrasude o islamu, a uz to bira divne odjevne kombinacije, pa je postala prava ikona našeg vremena.

Uvijek i za svaku priliku, gledajući kraljicine fotografije možete imati inspiraciju za vaš modni odabir.

Tako je na zvaničnom Instagram profilu objavila fotografije s vojvotkinjom Camillom kada su tokom dana bile u posjeti Dječijem centru u Jabal Nasru, a svojim modnim odabirom za ovu priliku iznova je oduševila sve.

I za večernji susret s vojvotkinjom od Cornwalla Rania prvo je i odabrala predivnu haljinu u orijentalnom stilu krem nijanse.

Čitaj još:   MORATE Prepoznati"tihog ubicu", reagujte na vrijeme: Glavobolja može da bude alarm za uzbunu... (foto i video)

U galeriji pogledajte fotografije sa prijema na kojem je prisutvovao i njen suprug kao i princ Charlles. 

Uvijek i za svaku priliku, gledajući fotografije kraljice od Jordana Ranije- možete imati inspiraciju za vaš modni odabir.

izvor MAGAZIN

Dnevni horoskop za 18. januar 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more