IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PUNO BIJESA, PRIPREMITE SE ZA “ONE MAN SHOW”: Dodik za 12 sati najavio… (foto)

Odgovorit će, između ostalog, i na pitanje da li se uopće vidio sa predsjednikom Rusije…

BANJA LUKA: BiH, Zanimljivosti, vijesti, subota, 04.12.2021…08,45… PUNO BIJESA, PRIPREMITE SE ZA “ONE MAN SHOW”: Dodik za 12 sati najavio… (foto)

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik održat će danas u Banjoj Luci konferenciju za novinare.

Dodik će na konferenciji za novinare govoriti o posjeti Rusiji i susretu sa predsjednikom Vladimirom Putinom, prenosi Srna.

Konferencija za novinare bit će održana u zgradi Vlade RS- a u 12 sati, najavljeno je iz Predsjedništva BiH.

“Gospodin Dodik ranije se u više navrata sastajao sa Putinom, obično je to bilo u finišu neke izborne kampanje, jer Srbi su veoma bliski sa Rusima, i važno se sastati sa ruskim predsjednikom, to mu donosi  mnogo poena”, rekao je gostujući u emsiji BHT1 uživo, poslanik u Narodnoj skupšini RS Nebojša Vukanović.

“Svaki put su se pojavile fotografije i snimci sa sastanka, vodio je sa sobom ekipe RTRS i ATV-a,  sada su u Moskvi ekipe RTRS i ATV-a i Suputnjika ali nema ni jedne fotografije. Ja sam objavio fotografije koje su pokrile jučer sastanak uz vijesti, ustvari isječena fotografija na kojoj su Putin, Dodik i Željka Cvijanović nastala je 2019. godine. ..

Čitaj još:   MEDO PORUČIO SPAJIĆU: Znam od kojih para si kupio Mercedes, znaće i tužilaštvo... (foto)

Postavlja se logično pitanje,  ako je došlo do sastanka zašto se nisu fotografisali i zašto na sajtu ruskog predsjednika imate vijest da je razgovaro video-linkom sa svojim ministrom, a nemate da je imao direktan sastanak sa članom Predsjedništva BiH, to nekako daje sumnju da li je uopšte do sastanka došlo,” istakao je Vukanović.

Izvor (SB)

ČEDOMIR JOVANOVIĆ NAJAVLJUJE RASPLET NA BALKANU: „Dodik je gotov, politiku može voditi samo s medvjedima po Grmeču, Čović je sebi priznao da je ustaša…“ (foto, video)

Donosimo fragmente intervjua lidera LDP- a Čedomira Jovanovića... BEOGRAD: Regija, Read more

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 3. jun 2020. godine
Dnevni horoskop za 18. januar 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more