IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PUNO BIJESA, PRIPREMITE SE ZA “ONE MAN SHOW”: Dodik za 12 sati najavio… (foto)

Odgovorit će, između ostalog, i na pitanje da li se uopće vidio sa predsjednikom Rusije…

BANJA LUKA: BiH, Zanimljivosti, vijesti, subota, 04.12.2021…08,45… PUNO BIJESA, PRIPREMITE SE ZA “ONE MAN SHOW”: Dodik za 12 sati najavio… (foto)

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik održat će danas u Banjoj Luci konferenciju za novinare.

Dodik će na konferenciji za novinare govoriti o posjeti Rusiji i susretu sa predsjednikom Vladimirom Putinom, prenosi Srna.

Konferencija za novinare bit će održana u zgradi Vlade RS- a u 12 sati, najavljeno je iz Predsjedništva BiH.

“Gospodin Dodik ranije se u više navrata sastajao sa Putinom, obično je to bilo u finišu neke izborne kampanje, jer Srbi su veoma bliski sa Rusima, i važno se sastati sa ruskim predsjednikom, to mu donosi  mnogo poena”, rekao je gostujući u emsiji BHT1 uživo, poslanik u Narodnoj skupšini RS Nebojša Vukanović.

“Svaki put su se pojavile fotografije i snimci sa sastanka, vodio je sa sobom ekipe RTRS i ATV-a,  sada su u Moskvi ekipe RTRS i ATV-a i Suputnjika ali nema ni jedne fotografije. Ja sam objavio fotografije koje su pokrile jučer sastanak uz vijesti, ustvari isječena fotografija na kojoj su Putin, Dodik i Željka Cvijanović nastala je 2019. godine. ..

Čitaj još:   Fatalna Sunita, uložila žalbu Vrhovnom sudu FBiH na PRODUŽENI PRITVOR... (foto)

Postavlja se logično pitanje,  ako je došlo do sastanka zašto se nisu fotografisali i zašto na sajtu ruskog predsjednika imate vijest da je razgovaro video-linkom sa svojim ministrom, a nemate da je imao direktan sastanak sa članom Predsjedništva BiH, to nekako daje sumnju da li je uopšte do sastanka došlo,” istakao je Vukanović.

Izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more