IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Mehmed Adrović: MILO Đukanović je ispunio sve što je obećao Petnjici… (foto, video)

Ni odlazak pojedinih članova nije pokolebao građane…. “Nakon završetka izbora ne smije biti poraženih, naša ruka saradnje je otvorena za sve političke subjekte koji misle dobro Petnjici i Crnoj Gori”

PETNJICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 06.12.2021… 20.52…Mehmed Adrović: MILO Đukanović je ispunio sve što je obećao Petnjici…

Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović je sve što je obećao Petnjici ispunio što su građani Petnjice cijenili i to nagradili podrškom politici DPS kako na ovim tako i na svim prethodnim izborima, saopštio je danas Mehmed Adrović, predsjednik Opštinskog odbora (OO) DPS Petnjica.

“Na lokalnim izborima građani Petnjice su većinskom podrškom listi naše partije iskazali poštovanje prema našem prethodnom radu i prema predsjedniku Đukanoviću. Izborni rezultat je pokazao da je naš program najrealnija i najbolja opcija za nastavak razvoja našeg grada. Posebno nas raduje što ni odlazak pojedinih članova naše partije na druge liste nije pokolebao građane da nam daju ovako veliku podršku”, istakao je Adrović.

On je dodao da “Petnjičane nijesu mogli prevariti oni politički subjekti koji su obećavali brda i doline kako bi pridobili njihove glasove da vode naš grad stramputicom kao što danas vode Crnu Goru”.

Čitaj još:   LIJEK U KUĆI: Biljke koje TJERAJU VIRUSE i ČISTE VAZDUH, trebalo bi da ih imate u sobama... (foto)

“Nakon završetka izbora ne smije biti poraženih, naša ruka saradnje je otvorena za sve političke subjekte koji misle dobro Petnjici i Crnoj Gori. Nemamo vremena za slavlje, moramo da nastavimo da razvljamo naš grad kako bi se stvorili što bolji uslovi za život i ostanak građana u Petnjici…

Posebno sam ponosan što sam predsjednik Opštinskog odbora Petnjica koji čine vrijedni ljudi koji drže datu riječ. Ovu priliku koristim da se posebno zahvalim predsjedniku naše partije Milu Đukanoviću bez koga svi naši uspjesi i dobijanje statusa opštine, ne bi bili mogući”, rekao je Mehmed Adrović…

izvor Vijesti.me

ČEDOMIR JOVANOVIĆ NAJAVLJUJE RASPLET NA BALKANU: „Dodik je gotov, politiku može voditi samo s medvjedima po Grmeču, Čović je sebi priznao da je ustaša…“ (foto, video)

Donosimo fragmente intervjua lidera LDP- a Čedomira Jovanovića... BEOGRAD: Regija, Read more

Čitaj još:   PLJEVLJA: Nema dokaza za tvrdnje da je HARIS Đurđević „BATINAŠ“
Dnevni horoskop za 18. januar 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more