IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Mehmed Adrović: MILO Đukanović je ispunio sve što je obećao Petnjici… (foto, video)

Ni odlazak pojedinih članova nije pokolebao građane…. “Nakon završetka izbora ne smije biti poraženih, naša ruka saradnje je otvorena za sve političke subjekte koji misle dobro Petnjici i Crnoj Gori”

PETNJICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 06.12.2021… 20.52…Mehmed Adrović: MILO Đukanović je ispunio sve što je obećao Petnjici…

Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović je sve što je obećao Petnjici ispunio što su građani Petnjice cijenili i to nagradili podrškom politici DPS kako na ovim tako i na svim prethodnim izborima, saopštio je danas Mehmed Adrović, predsjednik Opštinskog odbora (OO) DPS Petnjica.

“Na lokalnim izborima građani Petnjice su većinskom podrškom listi naše partije iskazali poštovanje prema našem prethodnom radu i prema predsjedniku Đukanoviću. Izborni rezultat je pokazao da je naš program najrealnija i najbolja opcija za nastavak razvoja našeg grada. Posebno nas raduje što ni odlazak pojedinih članova naše partije na druge liste nije pokolebao građane da nam daju ovako veliku podršku”, istakao je Adrović.

Čitaj još:   ABAZ Dizdarević: MILOJKO Spajić i JAKOV Milatović da se drže činjenica, dok se prepucavaju ko od njih dvojice ima veće evropske mišiće... (foto)

On je dodao da “Petnjičane nijesu mogli prevariti oni politički subjekti koji su obećavali brda i doline kako bi pridobili njihove glasove da vode naš grad stramputicom kao što danas vode Crnu Goru”.

“Nakon završetka izbora ne smije biti poraženih, naša ruka saradnje je otvorena za sve političke subjekte koji misle dobro Petnjici i Crnoj Gori. Nemamo vremena za slavlje, moramo da nastavimo da razvljamo naš grad kako bi se stvorili što bolji uslovi za život i ostanak građana u Petnjici…

Posebno sam ponosan što sam predsjednik Opštinskog odbora Petnjica koji čine vrijedni ljudi koji drže datu riječ. Ovu priliku koristim da se posebno zahvalim predsjedniku naše partije Milu Đukanoviću bez koga svi naši uspjesi i dobijanje statusa opštine, ne bi bili mogući”, rekao je Mehmed Adrović…

izvor Vijesti.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more