IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 11. decembar 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovna dočekuju obožavaoci, za Bika nema nervoze, Blizanci dobro, Rak mora da postavi granice, Lav u pokretu, Djevica euforična, Vaga raspoložena, Škorpija ima sigurnost, Strijelac razapet, Jarac opterećen, Vodolija voli promjene, a Ribe raspoložene za udvarače. Ovo je dnevni horoskop za 11. decembar 2021. godine.

OVAN

Niste pretjerano skoncentrisani na posao. Možete praviti manje greške i propuste, stoga povedite računa. Prepustite deo obaveza drugima, u koje imate povjerenja. Možete ući u vezu sa osobom koja nije za vas. Shvaticete to jako brzo. Više odmarajte.

BIK

Budite racionalni i držite se svojih principa. Nećete pogriješiti. Sad nije vrijeme za krupne odluke. Važan razgovor sa voljenom osobom. Neke dileme će biti odgonetnute. Moguć pojačan apetit. Ipak, povedite računa, jer će se višak kilograma brzo biti primjetan.

BLIZANCI

Nemojte da ulazite u rizične poslove i da vjerujete ljudima koje ne poznajete dovoljno. Naročito im nemojte iznositi vaše planove. Zbog finansijskih problema niste raspoloženi za novu vezu. To vam je sada prioritet. Niste raspoloženi.

RAK

Možete potpisati neki važan ugovor i poboljšati finansije. Bićete zadovoljni rezultatima. Emotivno ste veoma zadovoljni i ispunjeni. Pruzice se šansa za avanturom koja se ne proporučuje. Nemate većih problema sa zdravljem. Relaksirajte se u nekom spa centru.

LAV

Povedite računa o komunikaciji sa nadređenima. Moguće su svađe i prepirke. Ne pretjerujte u svojim zahtjevima. Na emotivnom planu ne pokazujete preveliko interesovanje za promjene. Ušuškani ste i to vam odgovara. Moguć pad energije.

Čitaj još:   Vic dana Đuro i teglica broj 19...

DJEVICA

Možete da očekujete nove prilike za zaradu i proširenje posla. Nalazite se u jako dobro aspektovanom periodu. Distancirani ste od voljene osobe samo zbog posla, koji zahtjeva mnogo energije i strpljenja. Povedite računa o redovnijoj ishrani.

VAGA

Zabrinuti ste za finansije, ujedno skloni i pretjeranom trošenju. Važno je da mijenjate neke navike. Budite oprezniji sa novcem i nikako ne ulazite u zaduženja. Nedostaje vam osjećaj slobode i vrijeme da se posvetite sebi. Osjetljiv urogenitalni trakt.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete da će vam biti isplaćen novac na koji ste čekali duže vremena. To će vam trenutno, poboljšati novčanu situaciju. Voljena osoba vam pokazuje maksimum pažnje i nježnosti. Prija vam svaki znak privrzenosti. Moguće alergijske reakcije.

STRIJELAC

Imate mnogo posla, ali uspjevate da izađete na kraj sa svim obavezama. Imate dobru organizaciju. Aspekti koje imate ukazuju na to da vam je neophodna promjena u ljubavi. Duže vrijeme ste nezadovoljni u vezi! Provjerite krvnu sliku.

JARAC

Povoljan dan za sve one koji su u potrazi za novim radnim mjestom. Prilika je da ostavite povoljan utisak na odgovornu, glavnu osobu. Upoznaćete veoma zanimljivu osobu na nekom javnom mjestu u veselom i opuštenom okruženju. Solidno zdravlje danas.

VODOLIJA

Niste dovoljno skoncentrisani za ključna pitanja, sačekajte neki drugi dan. Postoji nesklad između vas i voljene osobe, koji duže vremena tinja. Razmišljate o budućnosti! Problem sa niskim pritiskom. Obavezno se konsultujte sa kardiologom.

Čitaj još:   Lakše pope, đe si kreno?

RIBE

Ukoliko planirate neko kraće putovanje, današnji dan je veoma povoljan. Pošto je vikend, vaše zadržavanje će biti kraće. Lako se upuštate u neobavezni flert, ali niste zainteresovani za nešto više od toga. Potrebna vam je rekreacija.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more