IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVINAR I KOLUMNISTA Dragan Bursać o sjednici NSRS- a: “Bio je to cirkus velikosrpske mafije i klovnova…” (foto, video)

Dragan Bursać reka je da to nije nikakva “posebna sjednica Skupštine RS o vraćanju nadležnosti”, te da je to cirkus velikorspske mafije...

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, vijesti, subota, 11.12. 2021… 13..12… NOVINAR I KOLUMNISTA Dragan Bursać o sjednici NSRS- a: “Bio je to cirkus velikosrpske mafije i klovnova…” (foto, video)

“Građani će na referendumu odlučiti o novom Ustavu RS-a, rekao je danas član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, na posebnoj sjednici NSRS- a o nadležnostima.

Tim povodom oglasio se poznati novinar i kolumnista Dragan Bursać rekavši da to nije nikakva “posebna sjednica Skupštine RS o vraćanju nadležnosti”, te da je to cirkus velikorspske mafije.

“Nije to bila u toku nikakva ‘posebna sjednica Skupštine RS sve o vraćanju nadležnosti’. U toku je cirkus velikosrpske mafije i klovnova zapadno od Drine, koji svim silama nastoje zaviti u crno prvo ‘svoj narod’, pa onda sve ostale. A taj narod ‘in vivo’ može gledati kako mu nestaje budućnost”, poručio je DRAGAN Bursać.

Čitaj još:   KADRA U ISTANBULU: Kada vidite, koliko košta da bi nastupio i šta je kupio mladoj, neće vam biti dobro! (foto)

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more