IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UHAPŠENI Osumnjičeni u ranjavanju novinarke OLIVERE Lakić… (foto, video)

U akciji pripadnici Uprave policije uhapsili su dvije osobe kojima se na teret stavlja krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 15.12. 2021… 17: 52… UHAPŠENI Osumnjičeni u ranjavanju novinarke OLIVERE Lakić… (foto, video)

Pripadnik Uprave policije Darko Lalović i Nikšićanin Branislav Karadžić uhapšeni su zbog sumnje da su dio kriminalne grupe koja je organizovala ranjavanje novinarke Olivere Lakić u maju 2018. godine, potvrđeno je Standardu.

Prema informacijama našeg portala Karadžić se sumnjiči da je pratio kretanje novinarke Lakić, dok je Lalović bio raspoređen u Sektoru za obezbjeđenje ličnosti i objekata.

Očekuje se njihovo privođenje u Specijalno državno tužilaštvo (SDT).

U današnjoj akciji pripadnici Uprave policije uhapsili su dvije osobe… Službeniku Uprave policije i drugom licu na teret se stavlja krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije, dok se drugo lice sumnjiči i za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga– kazali su u Upravi policije…

Čitaj još:   UŽAS NA IBARSKOJ: POGINUO U SUDARU automobila i kamiona, saobraćaj se odvija naizmenično... (foto)

Izvor Standard.me

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   TURSKA U NEIZVJESNOSTI ALI SE ZNA: Kada će se igrati "spektakl- utakmica" Superkupa između Fenerbahčea i Galatasarayja... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more