IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GROBLJE BARE: Ukop i dženaza Mehmedu Ramiću, mladiću koji je brutalno ubijen u Sarajevu… (foto, video)

VIŠE Stotina građana Sarajeva okupilo se danas na Gradskom groblju Bare na dženazi Mehmedu Ramiću, 26- godišnjem mladiću ubijenom u pucnjavi koja se u večernjim satima prošle nedjelje desila u sarajevskom naselju Pofalići…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, četvrtak,16.12. 2021… 15: 52… GROBLJE BARE: Ukop i dženaza Mehmedu Ramiću, mladiću koji je brutalno ubijen u Sarajevu… (foto, video)

MEHMED Ramić je bio istaknuti navijač FK Željezničar, a delegaciju kluba s Grbavice na dženazi predvodio je kapiten Aleksandar Kosorić.

“Meša je bio odan prijatelj i vjeran navijač Želje, čiji će glas s južne tribine zauvijek nedostajati Plavima. Kad stane srce moje i Bog mi sklopi oči”, napisali su iz Željezničara u svom oproštaju od vjernog navijača.

MEHMED Ramić je ubijen u nedjelju na raskrsnici u sarajevskom naselju Pofalići. Za njegovo ubistvo osumnjičene su četiri osobe, a tri su u pritvoru, dok je jedna u bjekstvu…

Čitaj još:   SKANDAL U KNINU NA OBILJEŽAVANJU GODIŠNJICE "OLUJE": ZORAN Milanović ponovo negirao genocid u Srebrenici... (foto, video)

Od Ramića se već danima mnogi opraštaju na društvenim mrežama. On je bio i odani navijač “Plavih”

  • S neizmjernom tugom i žaljenjem obavještavamo javnost da je Mehmed Ramić smrtno stradao u Sarajevu. Meša je bio odan prijatelj i vjeran navijač Želje čiji će glas s južne tribine zauvijek nedostajati Plavima.

FK Željezničar izražava najiskrenije saučešće porodici Ramić, prijateljima i svim ožalošćenima…

izvor iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more