IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Veće ZLO od politike koju sprovodi BRATIĆ u obrazovnom sistemu nije bilo od 1918. god… (foto, video)

Veće zlo i većeg neprijatelja od politike koju sprovodi Bratić u obrazovnom sistemu Crne Gore nije bilo od 1918. godine, istakla je poslanica SDP-a, Draginja Vuksanović Stanković.

“Jednom prilikom sam ovdje rekla da nikada neću dozvoliti da se vrijeđa ugled i čast moje države. Smatram da je velika uvreda za Crnu Goru kada bilo ko iz poslaničkih klupa kaže da je Vesna Bratić svijetla tačka. Zato što mi smatramo da najveće zlo i navjeća tragedija koja je mogla da zadesi Crnu Goru od 1918. godine upravo politika koju sprovodi ministarka Vesna Bratić, da je pogubna za kulturni, prosvjetni, obrazovni sistem Crne Gore i za sve ono što gradi crnogorski identitet”, rekla je Vuksanović Stanković u parlamentu.

Poštuje, kako kaže, svačiji stav u parlamentu.

“Svako može da misli kako god hoće. Mi se politički i ideološki razlikujemo ili ne, ali ako u nekom stavu postoji izjava koja predstavlja uvredu za Crnu Goru, onda tu treba da reagujemo. Veće zlo i većeg neprijatelja od politike koju sprovodi Bratić u obrazovnom sistemu Crne Gore nije bilo od 1918. Ali, to je odlazeća ministarka, odlazeća Vlada. Doći će vrlo brzo vrijeme kada će svako snositi odgovornost za ono što je uradio ovoj državi”, istakla je poslanica SDP-a dodajući da isto misli za Vladu kao što misli za Vesnu Bratić.

Čitaj još:   SONJA Biserko: DRAGINJA Vuksanović- Stanković ciljana jer je izrazita Crnogorka; ZOJA Bojanić-Lalović: Ovo se ne smije odćutati... (foto)

izvor: cdm.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more