IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Tjerao je da krade, zarobio je, tukao, prijetio da će je ubiti, izrezao je skalpelom… (foto)

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu podiglo je pred Županijskim sudom u Zagrebu optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1973.) zbog počinjenja kaznenih djela trgovanja ljudima i ubistva u pokušaju…

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, utorak, 21.12.2021… 11: 42… Tjerao je da krade, zarobio je, tukao, prijetio da će je ubiti, izrezao je skalpelom… (foto)

Okrivljeni se tereti da je od juna 2020. godine do 7. septembra 2021., na adresama njegovog stanovanja u Zagrebu; nakon što je stupio u ljubavnu vezu s oštećenicom i počeo živjeti s njom, koristeći okolnost da je ona bez novca i njeno trenutno loše financijsko stanje; počeo ju svakodnevno fizički i verbalno zlostavljati te ju vrijeđao i prijetio joj ubistvom nje i članova njene porodice.

Tjerao je da krade

Tereti ga se da joj je uzeo mobitel i zaključavao ju u stanu, kao i da joj je rekao kako posjeduje oružje te je od nje zatražio da joj njena majka pošalje novac, a kada joj je majka poslala najmanje 20.000,00 kuna, okrivljenika se tereti da je uzeo taj novac za sebe.

Čitaj još:   KAĆUŠA Krsmanović: Očajničke laži... (foto)

Okrivljenika se tereti da je oštećenicu odvodio u razne trgovačke centre i trgovine na području Zagreba gdje je ona, po njegovoj uputi i u strahu od njega, otuđivala razne artikle koje bi mu predavala, a on bi tako pribavljenu robu prodavao trećim osobama i dobiveni novac zadržavao za sebe.

Izrezao je skalpelom

Okrivljenika se tereti da je 7. septembra 2021. oko 23:30 sati u Zagrebu, fizički napao oštećenicu te ju više puta udario po glavi i čupao za kosu, a kada je ona, u bijegu od njega, utrčala u jedan lokal, on ju je sustigao i, u cilju da ju liši života, nasrnuo na nju skalpelom te joj zadao više reznih rana po tijelu. Jedan gost lokala spriječio je okrivljenikov daljnji napad na oštećenicu.

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu predložilo je produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela”, objavio je DORH…

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more