IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MEGAPOLIS NA DVA KONTINENTA: “Stambolska bajka” i prednovogodišnja atmosfera na Bosforu… (foto, video)

TREBA VIDJETI Jednu od najprometnijih ulica MEGAPOLISA Istiklal džadu ukrašena je novogodišnjim ukrasima…

ISTANBUL: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, petak, 24.12.2021… 21: 32… MEGAPOLIS NA DVA KONTINENTA:”Stambolska bajka” i prednovogodišnja atmosfera na Bosforu… (foto, video)

Do ulaska u 2022. godinu ostalo je samo nekoliko dana, a Istanbul, grad u Turskoj, ukrašen je u skladu s prazničnom atmosferom, javila se evo naša dopisnica sa nekoliko ulica i džada jedinog grada na dva kontinenta…

Jedna od najprometnijih ulica Istiklal ukrašena je novogodišnjim ukrasima, a stanovnici i turisti koriste priliku za fotografisanje i ovjekovječavanje “istanbulske bajke”.

Ovaj grad na Bosforu je jedan od najposjećenijih i najmnogoljudnijih gradova na svijetu. Kao kolijevka nekoliko civilizacija privlači posjetioce iz svih dijelova svijeta.

Istanbul je više puta bio domaćin spektakularnih javnih dočeka i vatrometa, ali je zbog pandemije koronavirusa došlo do mnogih promjena pa je i sam doček Nove godine drugačiji…

Čitaj još:   NIKŠIĆ: Priveden dio kriminalnog klana, oduzeta vozila iz Srbije i velike svote novca! (foto)

izvor iBalkan.net

ŠOK PRESEDAN POKAZUJE KAKO JE MUP SUSPENDOVAO USTAV CG: ”Zabranjena promjena prebivališta dok ne smisle šta da rade…”

Dopisom Ministarstva unutrašnjih poslova, koji posjeduje portal Standard, u kojem Read more

Čitaj još:   OBILNE PADAVINE na sjeveru Turske: BUJICA NOSILA AUTA- poplavljeni poslovni i stambeni objekti... (foto i video)