IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 26. decembar 2021… (foto)

Vaga umorna, Bik sretan: polovično rješenje nikako ne može da bude dovoljno dobro za vas, moguće je da imate prevelika očekivanja od voljene osobe, pokušajte ipak da se malo spustite na zemlju, partner ne može i da vam ispuniti vaša očekivanja, nemojte da se forsirate previše, pretjerujete u pojedinim trenucima…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, subota, 25.12.2021…20: 52… Dnevni horoskop za 26. decembar 2021… (foto)

BIK

Ne odustajete od svojih poslovnih vizija i vješto koristite svoju sposobnost komunikacije i ubjeđivanja. Teško vam je da pronađete kompromis sa partnerom, pogotovo kada vam se čini da negira vašu potrebu za slobodom. Povećajte fizičku aktivnost. Prilično ste se ulijenili.

BLIZANAC

Ništa ne prepuštate slučaju. Spremni ste da se sa problemima uhvatite u koštac i da sve riješite. Lako mijenjate svoja interesovanja, pa tako i partnere. Niste baš u mirnoj fazi trenutno, odgovaraju vam avanture. Povećajte unos vitamina C. Spriječite eventualnu prehladu!

RAK

Usmjereni ste na prave ciljeve. Uspjeh vam svakako dolazi u kratkom vremenskom intervalu. Partner vas je iznenadio nekom svojom reakcijom, na taj način ga još bliže upoznajete. Poradite na boljoj koncentraciji. Sada nije vrijeme da donosite veće odluke.

LAV

Danas možete da ostvarite poslovni uspjeh ako budete fokusirani na prioritete koje ste odavno zacrtali. Iako se okolina ne slaže sa nekim vašim odlukama, uporno insistirate da emotivne ciljeve ostvarite do kraja. Problemi zbog nervoze. Previše ste napeti.

DJEVICA

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 11. april 2020. godine

U pretjeranom obraćanju pažnje na detalje, izgubili ste suštinu. Pred partnerom ne odustajete od nekih svojih principa, iako vam oni suštinski nisu uvijek toliko važni. Tvrdoglavi ste, često bez veće potrebe. Posjetite bazen ili saunu. Prijat će vam taj vid rekreacije.

VAGA

Do rješenja na poslovnom planu ćete doći samo uz kompromis. Trudite se da prikrijete svoju emotivnu nesigurnost pred partnerom. Pitanje je koliko ste u tome uspješni. Potrebno vam je više kvalitetnog sna. Premoreni ste i opterećeni trenutnom poslovnom situacijom.

ŠKORPIJA

Ne želite da vam se bilo ko miješa u posao, tj. želite sami da napravite procjenu trenutne poslovne situacije. Ne pristajete na kompromise u ljubavi. Ne zadovoljavate se polovičnim rješenjima. Poboljšajte kondiciju. Uvedite svakodnevne šetnje u prirodi.

STRIJELAC

Pokazujete otvorene ambicije u novom projektu i samim tim izdavajte se kao dominantna ličnost među saradnicima. Veoma ste veoma vješti, šarmantni i lako možete da ubjedite voljenu osobu da se složite po svim pitanjima. Prijat će vam boravak u prirodi.

JARAC

Spremni ste za nove korake i poslovno napredovanje. Smatrate da ste opravdano zaslužili bolje radno mjesto svojim angažovanjem. Uživate u bliskom kontaktu sa voljenom i niko drugi vam nije potreban. Trenutno ste dovoljni jedno drugom. Dobro se osjećate.

VODOLIJA

Kroz improvizaciju dolazite do novih i značajnih rješenja za poslovnu situaciju. Svojim promjenljivim ponašanjem i naglim reakcijama umijete da zbunite partnera. Više ne zna šta osjećate i mislite. Pojasnite mu situaciju. Povećajte unos tečnosti.

RIBE

Čitaj još:   STRAŠNO: Četiri policajca ubijena, jedan ranjen... (foto)

Razmišljate o ponudi koju ste dobili za poslovno udruživanje. Nemojte donositi brze odluke. Čini vam se da voljena osoba nema dovoljno razumjevanja za vaše ideje i da vas ne prati u stopu. Skloni ste melanholiji. Poželjno je da više izlazite u društvu pozitivnih osoba…

http://iBalkan.net

PUTNIK U AVIONU KRIŠOM SLIKAO ĐOKOVIĆA: EVO ŠTA JE ČITAO

Prije par dana je konačno došao kraj sage oko Novaka Read more

VUČIĆ PUN HVALE ZA ERDOGANA: Ovo nigdje na svijetu nisam vidio… (foto, video)

U trenucima kada su dvojica predsjednika Erdgoan i Vučić trebali Read more

VIC DANA: U Mostaru šiba bura, kompresija pala ispod nule, u kafić uletio zapuhani Mujo… (foto)

„Joj, brate bolan ne bio...“ MOSTAR: BiH, Zanimljivosti, srijeda, 19.01.2022…00: Read more

Milo ĐUKANOVIĆ i DPS ne kriju zadovoljstvo: “Podržat ćemo svaku inicijativu koja će dovesti do…” (foto, video)

Demokratska partija socijalista će pažljivo pratiti dalje poteze predlagača inicijative, Read more