IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Nikolić: Svima smo na raspologanju da smijenimo izdajničku Vladu… (foto)

GP URA, intenzivno iskazuju svoje želje kakav bi DPS njima odgovarao. Čini nam se, da svi oni ne shvataju najbolje šta je zapravo na dnevnom redu. Svakako, ne organizuje se izbor mladoženje za GP URA…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 25.12.2021… 09: 52… MILOŠ Nikolić: Svima smo na raspologanju da smijenimo izdajničku Vladu… (foto)

Uzgred, ako možemo da primijetimo, nije ni ona zahtjevna mlada koja bi, budući bezgrešna, dominantna i atraktivna postavljala uslove, saopštio je Miloš Nikolić portaprl DPS- a.

“Suprotno, u pitanju je mala parlamentarna struktura, tačno 7,5 puta manja od DPS, kojem bi pretenciozno željela da postavlja uslove, dok u isto vrijeme stidljivo najavljuje da će tražiti podršku od naše partije?! Da razjasnimo, ovu, ne tako komplikovanu situaciju: GP URA od nas ne bi nikako mogao dobiti podršku, makar dok ne rasčistimo gdje su bili posljednjih godinu i po.

Zašto su u vrijeme najprljavijeg ataka velikosrpskog nacionalizma služili toj retrogradnoj, osvajačkoj, anticrnogorskoj politici i kad se nasrtalo na crnogorski identitet usvajanjem otimačke verzije važećeg Zakona o slobodi vjeroispovijesti, i kad je realizovan sramotni desant na Cetinje, uz trovanje i ponižavanje građana prijestonice?”, naveo je Nikolić.

Čitaj još:   Vrijeme danas i u danima vikenda... (foto)

Svako drugi vidi, a oni, kako kaže,očigledno ne žele da vide – da ih to i ne pitamo. Slikovito je objasnio i zašto

“Zato što nijesmo mladoženja za nevjernu mladu, ne zanima nas njena prošlost, pa saglasno tome nemamo namjeru da napravimo niti jednu promjenu, jer to očekuje od nas ili nam preporučuje GP URA. Vodimo se samo jednim motivom:

Da sa bilo kim sa crnogorske parlamentarne scene smijenimo izdajničku Vladu koja služi SPC kao glavnom oružju velikosrpskog nacionalizma za ponovno prisajedinjenje Crne Gore, u ovoj fazi pod okrilje “srpskog sveta”.Za tu crnogorsku i prije svega patriotsku potrebu, smo svima na raspolaganju. Baš takvi kakvi jesmo. Bez želje da se dotjerujemo po željama bilo koje partnerke, velike ili male. Pa, ko ima sličan cilj – dobrodošao. Mi ćemo do njega doći, sad ili za neko vrijeme. Sami ili u društvu. Sa ovim ili onim partnerom. Svakako, ima ih u Crnoj Gori”, zaključio je MILOŠ Nikolić.

Čitaj još:   POSLEDNJI ISPRAĆAJ BOSANSKE HEROINE: U Sarajevu klanjana dženaza Tetki Zilhi... (foto, video)

izvor Kodex.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more